Lansare produse noi

Lansare produse noi


Lansam Oferta de produse, editia Februarie 2017, care aduce cateva noutati:

 

  • Pavele GAMA PREMIUM: DECORA. Bucura-te de farmecul retro al acestui model de pavaj, inspirat din arhitectura imperiului roman. Cele 4 dimensiuni diferite de pavele se monteaza intretesut, evocand celebrele drumuri romane.  Amenajarile realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, dar modern si original, datorita finisarii in degrade-uri rafinate.  Produsul este disponibil in 4 mixuri de culori: Tempo, Granit, Dolomit, Café si are grosimea de 80mm.

 

  • Pavele GAMA PREMIUM: CORTINA D7. Model modern, datorita dimensiunilor generoase de 600x300mm este realizat in variante de mixuri de culori, ce ii confera originalitate si personalitate. Viguros si indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Culorile Dolomit si Café sunt pentru cei care prefera  nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Usor de intretinut, pavelele Cortina, cu grosimea de 60mm, sunt o alegere ideala pentru terase, parcuri sau piete.

 

  • Pavele GAMA STANDARD: DREPTUNGHI  D7. Modern, clasic, retro, romantic sau industrial? Tu cum alegi sa iti amenajezi spatiul cu aceste pavele moderne, versatile si pline de personalitate? Potrivit pentru spatii largi, carora le confera structura si rafinament,  modelul Dreptunghi D7 (600x300mm), este recomandat pentru mai multe destinatii: terase, piscine, parcuri, piete.  Disponibil in culorile: Antracit, Ciment, Rosu, Alb Crem.