search
Bulevardul Unirii si Cimitirul Eroilor, Buzau, pavele Umbra P4

Bulevardul Unirii si Cimitirul Eroilor, Buzau, pavele Umbra P4


Elis Pavaje a livrat produsele pentru lucrarile de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Unirii din Buzau si a Monumentului Eroilor din municipiu. Inaugurarea Monumentului a avut loc de Ziua Eroilor, pe 17 mai, sub egida Romania 100 de ani, in cadrul unui eveniment national de comemorare a celor peste 10 000 de eroi îngropati in Cimitirul Eroilor din Buzau in cursul primului razboi mondial. Proiectul, in valoare totala de aproximativ 250 000 lei, a constat in furnizarea de pavele premium si borduri din beton vibropresat.  

Suprafata de amenajat pentru care am livrat pavele si borduri este de aproximativ 3800 mp. Produsele au fost utilizate pentru pavarea trotuarelor Bulevardului Unirii, delimitari ale spatiilor verzi si reamenajarea aleilor de acces si a zonei in care este amplasat Monumentul Eroilor. Avand in vedere destinatia strict pietonala a zonelor reamenajate, arhitectii au optat pentru pavele premium, grosime 6 cm, din gama Umbra P4, intr-un joc de culori in combinatie gri-deschis si antracit, care confera bulevardului un aer modern si dinamic.

“Este o onoare ca produsele noastre au fost alese pentru reamenajarea acestui bulevard ce gazduieste Cimitirul Eroilor si monumentul dedicat soldatilor decedati in razboiul ce a dus la formarea statului roman” a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje. “Ne bucura, totodata, alegerea unui produs premium, cu un aspect estetic deosebit, pentru o amenajare publica, ne dorim ca produsele premium sa înfrumuseteze din ce in ce mai multe spatii publice” a adăugat Emil Gota.   

Serviciile de montaj au fost asigurate de un partener Elis Pavaje, compania C&A LEIVIS PAVAJE SRL din Zarnesti, jud. Buzau.     

Cimitirul Eroilor din Buzau este cel mai mare de acest tip din Romania si al doilea ca marime din Europa.