search
Inspira-te din Catalogul Elis Pavaje 2017 – 2018!

Inspira-te din Catalogul Elis Pavaje 2017 – 2018!


Am lansat Catalogul de idei si produse 2017 – 2018, o aparitie ce se remarca prin calitatea design-ului si a printului, astfel incat poate concura cu succes cu o revista premium din categoria Home & Deco.

“Ne-am dorit sa venim in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri cu un catalog elegant si modern de prezentare a produselor Elis Pavaje. Vrem sa le oferim cititorilor o lectura reconfortanta si inspirationala, astfel incat sa ii ajutam sa gaseasca produsele optime  pentru o amenajare exterioara spectaculoasa si unitara.” a declarat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje. Catalogul, valabil pentru perioada 2017 – 2018, este imbogatit cu produse noi fata de editia precedenta, dintre care, ca produse inedite, se remarca kiturile pentru gradina si poate fi descarcat de aici.

“Clientii nostri isi doresc calitate si estetica deosebita, astfel incat, din ce in ce mai multi, aleg produse premium, in culori rafinate. De aceea, in 2017 am lansat preponderent modele  premium de pavele, de mari dimensiuni sau mix de dimensiuni, care se inscriu in tendintele de amenajari exterioare la nivel mondial”, a completat Bianka Dobre.

Catalogul se remarca prin numarul mare de fotografii cu lucrari de amenajare in stiluri arhitecturale diferite, realizate la clientii Elis Pavaje. “Este o bucurie si totodata o onoare pentru noi atunci cand primim mesaje de multumire din partea clientilor, insotite de imagini cu noul spatiu. Uneori, suntem si noi surprinsi de creativitatea si originalitatea amenajarilor si apelam la fotografi pentru a putea folosi ideile ca surse de inspiratie” a subliniat Bianka Dobre.