search
Ofertă aniversară! 30% discount la 30 de ani!

Ofertă aniversară! 30% discount la 30 de ani!


Este firesc să acorzi aceeași atenție amenajării exterioare ca arhitecturii casei sau amenajării interioare. Pășești mereu pe pavelele montate și le ai în raza ta vizuală de la primul pas pe poarta casei. Reprezintă, am putea spune, cartea de vizită a căminului. De aceea, pe lângă planul de amenajare, contează să folosești produse de calitate, certificate, care să reziste traficului și intemperiilor și să arate bine chiar și după mulți ani de utilizare.

Elis Pavaje împlinește 30 de ani de la înființare și vine în întâmpinarea celor care doresc să își paveze curtea sau terasa cu o ofertă aniversară. Între 17 mai și 30 iunie 2021 ai 30% discount pentru cele mai noi modele de pavaj: GALA D2, GALA P3 și URBANA D2 .

Formele și mixurile de nuanțe ale pavelelor GALA și URBANA permit folosirea lor în orice stil de amenajare, pentru conturarea unor alei șerpuite, amenajarea unor terase largi, pentru accesul autoturismului sau chiar pentru conturarea unor detalii de margine.

În plus, acum beneficiază și de un preț imbatabil, imaginația rămânând singura limită în amenajare!


GALA D2, GALA P3

Pavelele GALA si URBANA au grosime de 6 cm și sunt recomandate pentru trafic ușor (max 1.5 tone). GALA este disponibilă pe dimensiunile: 20x10 cm și 20x20cm, are marginile neregulate și se poate monta ca produs unic sau prin combinația celor două forme. Pavelele URBANA D2 au linii drepte și canturi cu șanfren și sunt disponibile pe dimensiuni de 20x10 cm.


URBANA D2


Pentru a accesa oferta promoțională, adresează-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibilă pe www.elis.ro). sau vizitează showroom-urile fabricilor din Vințu de Jos ,(jud Alba), Petrești,( jud Albă), Stoenești, (jud Prahova) sau Secuienii Noi,( jud Neamț.). Consultații de vânzări te vor ajuta să alegi produsele cele mai adecvate pentru lucrarea de amenajare, în concordanță cu arhitectura și nuanțele casei.