search
Vino si inspira-te in cel mai mare showroom de pavele din tara!

Vino si inspira-te in cel mai mare showroom de pavele din tara!


Am inaugurat de curand, la Stoenesti, in judetul Prahova, cel mai mare showroom de pavele si produse din beton vibropresat din tara. Gandit ca o oaza de inspiratie pentru amenajari exterioare complexe, va ofera beneficiul unei achizitii accelerate: alegeti produsul care va place, in culoarea adecvata in functie de arhitectura casei, va inspirati privind modelul preferat de montaj si lansati pe loc comanda ferma, platind un avans.

“Este important sa le oferim clientilor nostri idei noi si posibilitati variate, complementare pentru o amenajare unitara, intr-o nota rafinata si ospitaliera, fie ca e vorba de alei, curte, terasa, amenajari in panta, garduri sau ziduri. In cei 3000 de mp de showroom gasiti expuse toate produsele din gama Premium Elis Pavaje, unele dintre ele regandite intr-o noua solutie de amenajare, precum banci, focare, jardiniere, jardiniere, fantani artizanale” mentioneaza Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.“

Deschidere showroom

Suntem constienti ca alegerea pavajului este una dintre cele mai importante decizii privind amenajarea exterioara, deoarece va veti bucura de ele ani si ani, atat din punct de vedere estetic, cat si functional, de la primii casi in curtea casei. De aceea, echipa de Responsabili clienti Elis Pavaje va ofera servicii complete: consultanta in alegerea produelor pentru o amenajare unitara, rafinata si ospitaliera, ofertare personalizata in functie de cantitate, vanzare, facilitare transport cu camion cu macara pana in locatie si recomandare echipe montaj profesioniste, partenere Elis Pavaje.

Deschidere showroom

In aceasta oaza de inspiratie puteti admira cele mai noi produse Elis Pavaje lansate in Mai 2017. Arena D7 si Urbana D7, cu dimensiuni 60x30x6 cm, sunt recomandate pentru trafic de max 3.5t, iar Arena P8, cu dimensiuni  50x50x8 cm, este un model recomandat pentru trafic greu redus.  Suprafata produsului Arena, cu aspect de nisip spulberat, va va duce cu gandul la mare, la vacanta si bucuria de a calatori.  Produsul Urbana este ideal pentru amenajari cu aspect contemporan, minimalist, conferind eleganta si structura spatiului.

Toate produsele Elis Pavaje beneficiaza de 5 ani garantie, iar calitatea si conformitatea produselor este garantata de experienta de peste 26 de ani a companiei.

Detalii locatie: Showrrom-ul este situat in judetul Prahova, pe DN72 Ploiesti – Targoviste, in localitatea Stoenesti, nr. 26B, comuna Aricestii Rahtivani.

Program de lucru cu publicul: luni – vineri, intre orele 08:00-16:00. Detalii la telefon: 0755.093.451 sau 0755.093.452.

Showroom-ul este deschis non-stop in scopul vizitarii.

Va asteptam!