Cortina D7
  Modelul Cortina D7 este disponibil exclusiv în varianta fără șanfren.

Culori disponibile

Cafe
Dolomit
Granit
Tempo

Cortina D7

Amenajările cu pavele Cortina D7 pun în valoare construcțiile contemporane cu geometrii atent studiate. Aspectul modern, conferit de suprafața netedă și dimensiunile generoase rectangulare, creează senzația de spațiu larg, aerisit și plin de posibilități. Dacă vrei să te simți liber, alege pentru curtea ta modelul Cortina D7!

Dalele rezidențiale Cortina D7 sunt realizate din beton vibropresat și sunt destinate traficului auto ușor, fiind potrivite pentru utilizarea în zone pietonale sau parcare.

Beneficii

  • Fiecare element de pavaj este unic, cu mici variații de ton și un profil diferit de distribuție a culorii.
  • Poți alege din 4 variante de nuanțe.
  • Au protecție superioară a culorii, prin impregnarea din producție cu Vivid Color.

Produs destinat pentru

Alei pietonale
Amenajare curte
Terase
Acces auto

Trenova D2 și
Trenova Romb Grande

Schimbă aspectul monoton al curții tale!

Alege modelele Trenova D2 sau Trenova Romb Grande, cu o combinație modernă din trei nuanțe de antracit, gri deschis și gri închis, pentru a conferi spațiului amenajat un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat și un plus de originalitate și dinamism.

Dacă îți dorești un design cu forme geometrice și culori metalice sau ești în căutarea unor decoruri atipice, îți recomandăm să alegi acestă soluție când celelalte elemente arhitecturale din curte sunt simple vizual, monocrome (ex: fațada casei, gardul).


Antracit, Gri deschis, Gri inchis
Modelele Trenova se achiziționează doar în combinație de cele trei nuanțe.

Beneficii

  • Se livrează ca mix de 3 nuanțe pentru a obține un pavaj cu efect 3D
  • Efectul vizual 3D se poate obține prin mai multe moduri de dispunere, posibilitățile fiind limitate doar de imaginația proiectantului.

Utilizări

Alei si trotuare
Amenajare curte
Terase
Acces auto

De ce să alegi pavele din beton vibropresat Elis Pavaje?

...
Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparații subterane.
...
Asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii.
...
Au o rezistență mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obținut prin vibropresare.
...
Permit aerisirea solului și asigură un drenaj eficient printre rosturi.
...
Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheț-dezgheț.
...
Oferă posibilități nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele).

Etapele amenajării cu pavele

Pentru detalii despre etapele montajului pavelelor, te invităm să consulți ghidul nostru.

etape montaj

1

Planifică proiectul

Gândește-te la destinația lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa și restul ambientului. Caută inspirație: facebook, website, catalog și accesează Simulatorul online pentru a realiza o proiecție vizuală a proiectului tău cu pavele Elis Pavaje. Alege modelul de pavaj și proiectează amenajarea zonei verzi. În final, stabilește un buget estimativ.

2

Selectează montatorul

Pentru această etapă ia în considerare minim 2-3 săptămâni, pentru a avea timp să primești oferte, să vizualizezi lucrări realizate de aceștia și să negociezi valoarea lucrării. Contactează cel puțin 2 montatori. De preferință, pornește de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final semnează contractul și asigură-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

3

Realizează proiectul

Timpul necesar depinde de complexitatea lucrării. Poate dura de la 2-3 zile până la câteva luni. Asigură-te în avans că materialele pot fi livrate înainte de venirea montatorului. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea și depozitarea produselor în bune condiții. Ține legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

4

Cere certificatul de garanție pentru montaj

La finalul lucrării parcurge toată suprafața pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanție a lucrării pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheț-dezgheț. Discută cu montatorul un plan de curățare și întreținere a lucrării.

Garantie
5 ani
garantie

Garanție

Asigurarea controlului calității, încrederea în procesele proprii de producție și în performanțele echipei permit companiei Elis Pavaje să ofere 5 ani garanție pentru pavele.

Află mai multe