Anima D2

Anima D2
  Modelul Anima D2 este disponibil exclusiv în varianta fără șanfren.

Culori disponibile

Cafe
Dolomit
Granit
Maro patinat
Tempo
Albastru patinat

Oferind o largă varietate de nuanțe inspirate din natură, aceste pavele robuste vor crea, cu siguranță, o minunată alee perimetrală casei sau terasei tale. Pavelele Anima pot fi combinate pe două forme, iar marginile ondulate vor estompa liniile rigide ale unei curți realizate cu pavele dintr-o singură forma rectangulară, oferind amenajării tale o personalitate aparte.

Dalele rezidențiale Anima D2 sunt realizate din beton vibropresat și sunt destinate traficului auto ușor, fiind potrivite pentru utilizarea în amenajarea curții, zone pietonale, alei.

Pavelele Anima beneficiază de protecția suprafeței prin impregnare Vivid Color, care le permite să își păstreze nuanțele vii un timp îndelungat, iar petele cauzate de vin, frunze sau alte substanțe sunt mai ușor de curățat.

Produs destinat pentru

Alei pietonale
Amenajare curte
Terase
Acces auto

Anima P3

Anima P3
  Modelul Anima P3 este disponibil exclusiv în varianta fără șanfren.

Culori disponibile

Cafe
Dolomit
Granit
Maro patinat
Tempo
Albastru patinat

Dacă ești în căutarea unui model unic, în care fiecare placă de pavaj să aibă un profil diferit de distribuție a culorii, modelul Anima este alegerea ideală, în 6 variante de mixuri de nuanțe. Orice mix vei folosi, pavelele Anima din beton vibropresat îți vor anima curtea!

Poți combina în mod creativ cele două forme de pătrat și dreptunghi ale modelelor de pavaj Anima într-un fel care să-ți încânte ochii. Posibilitățile sunt nenumărate!

Dalele rezidențiale Anima sunt realizate din beton vibropresat și sunt destinate traficului ușor, fiind potrivite pentru utilizarea în amenajarea curții, în zone pietonale sau de acces auto.

Produs destinat pentru

Alei pietonale
Amenajare curte
Terase
Acces auto
Anima P3
  Modelul Anima P3 este disponibil exclusiv în varianta fără șanfren.

Culori disponibile

Cafe
Dolomit
Granit
Maro patinat
Tempo
Albastru patinat

Borduri B16

Borduri B16

Culori disponibile

Alb-crem
Antracit
Cafe
Dolomit
Galben
Gri ciment
Maro
Rosu
Teracota

Bordurile B16 delimitează spațiile create și finisează proiectul, valorizând întregul ambient. Ele încadrează și dau formă concretă aleilor, sau parcărilor.

De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos și elegant aleilor din grădini, teraselor, curților sau drumurilor de acces la dependințele din jurul caselor.

De ce să alegi pavele din beton vibropresat Elis Pavaje?

...
Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparații subterane.
...
Asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii.
...
Au o rezistență mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obținut prin vibropresare.
...
Permit aerisirea solului și asigură un drenaj eficient printre rosturi.
...
Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheț-dezgheț.
...
Oferă posibilități nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele).

Etapele amenajării cu pavele

Pentru detalii despre etapele montajului pavelelor, te invităm să consulți ghidul nostru.

etape montaj

1

Planifică proiectul

Gândește-te la destinația lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa și restul ambientului. Caută inspirație: facebook, website, catalog și accesează Simulatorul online pentru a realiza o proiecție vizuală a proiectului tău cu pavele Elis Pavaje. Alege modelul de pavaj și proiectează amenajarea zonei verzi. În final, stabilește un buget estimativ.

2

Selectează montatorul

Pentru această etapă ia în considerare minim 2-3 săptămâni, pentru a avea timp să primești oferte, să vizualizezi lucrări realizate de aceștia și să negociezi valoarea lucrării. Contactează cel puțin 2 montatori. De preferință, pornește de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final semnează contractul și asigură-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

3

Realizează proiectul

Timpul necesar depinde de complexitatea lucrării. Poate dura de la 2-3 zile până la câteva luni. Asigură-te în avans că materialele pot fi livrate înainte de venirea montatorului. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea și depozitarea produselor în bune condiții. Ține legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

4

Cere certificatul de garanție pentru montaj

La finalul lucrării parcurge toată suprafața pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanție a lucrării pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheț-dezgheț. Discută cu montatorul un plan de curățare și întreținere a lucrării.

Garanție pavaje

Garanție

Asigurarea controlului calității, încrederea în procesele proprii de producție și în performanțele echipei permit companiei Elis Pavaje să ofere 5 ani garanție pentru pavele și borduri rezidențiale.

Află mai multe