Completeaza formularul si primesti oferta de pret personalizata

Sunt de acord cu trimiterea datelor cu caracter personal:


In situatia acordarii consimtamantului, ti-l poti retrage oricand, dand click pe butonul de Dezabonare din e-mail-urile cu informari sau contactandu-ne la marketing@elis.ro. Elis Pavaje SRL se angajeaza sa protejeze datele tale, in conformitate cu politica GDPR. Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi pagina de Termeni si Conditii de pe site-ul elis.ro.

2.0

Placile ceramice Meissen

Un plus de valoare pentru spatiile exterioare, prin design si functionalitate.

Placile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfecta pentru amenajarea spatiului din jurul casei (terase, pasarele, gradina), precum si in spatii publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de inot, plaje). Proiectele cu dale Meissen, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul si betonul, se adapteaza perfect la peisaj.

Placile ceramice Meissen SOLID, distincte prin calitatile lor estetice exceptionale, se caracterizeaza si prin parametri tehnici si functionali inalti. Instalarea lor este extrem de usoara. Pot fi utilizate in toate conditiile, iar proprietatile lor asigura exploatare pe termen lung.


Rezistenta la decolorare
Rezistenta la inghet
Rezistenta la chemicale
Rezistenta la socuri termice
Capacitate de incarcare mare
Rezistenta la sare

Produse in promotie

SOLID | ATAKAMA 2.0

Beige / Light Grey
Culori disponibile
Beige
Light Grey

SOLID | BETON 2.0

White
Culori disponibile
White

SOLID | GIGANT 2.0

Mud
Culori disponibile
Mud

SOLID | GRAVA 2.0

Light Grey
Culori disponibile
Light Grey

SOLID | WOOD 2.0

Brown
Culori disponibile
Brown

SOLID | QUENOS 2.0

White / Graphite
Culori disponibile
White
Graphite

SOLID | STONE 2.0

Beige
Culori disponibile
Beige

SOLID | NEWSTONE 2.0

Grey
Culori disponibile
Light Grey

Promotia este valabila pana la 30 aprilie 2024, la achizitia placilor ceramice de exterior Meissen Keramik. Adreseaza-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibila in reteaua de parteneri Elis Pavaje si pe site elis.ro) sau completeaza rapid formularul de cerere oferta. Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Preturi incepand de la 169 lei (TVA inclus). Produse distribuite in Romania exclusiv de ELIS PAVAJE SRL.
5 ani
GARANTIE

Placile ceramice Meissen SOLID au o garantie de 5 ani. Sunt mai usoare decat alte materiale, mentinand in acelasi timp o rezistenta la incarcare si rezistenta la deteriorarea mecanica, excelente. Pot fi o alternativa pentru o varietate de alte materiale utilizate in pardoseli exterioare, de exemplu, pentru lemn. Sunt mult mai durabile si mai rezistente la decolorare. Placile ceramice Meissen SOLID sunt, de asemenea, versatile.


MONTAJ FACIL

Un mare avantaj al placilor ceramice Meissen este posibilitatea de montaj fara mortar (asa numita instalare uscata), direct pe pamant sau pe suport, care faciliteaza si urgenteaza montajul, reducand de asemenea si costurile. Aceasta metoda de instalare permite schimbarea amenajarii si a zonei de montaj in sezoanele urmatoare, fara costuri aditionale.

Elis Pavaje - distribuitor exclusiv al placilor Meissen Keramik in Romania