Elis Pavaje - Placi ceramice Meissen

Placi ceramice Meissen

Elis Pavaje este distribuitor exclusiv al placilor ceramice Meissen. Placile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfecta pentru amenajarea spatiului din jurul casei (terase, pasarele, gradina), precum si in spatii publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de inot, plaje).

Placile ceramice Meissen SOLID au o garantie de 5 ani. Sunt mai usoare decat alte materiale, mentinand in acelasi timp o rezistenta la incarcare si rezistenta la deteriorarea mecanica, excelente. Pot sa fie o alternativa pentru o varietate de alte materiale utilizate in pardoseli exterioare, de exemplu, pentru lemn. Sunt mult mai durabile si mai rezistente la decolorare.

Placile ceramice Meissen SOLID sunt, de asemenea, versatile. Un mare avantaj al acestor placi este posibilitatea de montaj fara mortar (asa numita instalare uscata), direct pe pamant sau pe suport, care faciliteaza si urgenteaza montajul, reducand de asemenea si costurile. Aceasta metoda de instalare permite schimbarea modului de amenajare si a zonei de montaj in sezoanele urmatoare, fara costuri aditionale.
Placi ceramice Meissen

Placile ceramice Meissen SOLID sunt mai usoare decat alte materiale, mentinand in acelasi timp o rezistenta la incarcare si rezistenta la deteriorarea mecanica, excelente.

Proiectarea acestora, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul sau betonul, permite adaptarea perfecta in peisajul spatiului exterior. Placile ceramice Meissen SOLID, distincte prin calitatile lor estetice exceptionale, se caracterizeaza si prin parametri tehnici si functionali inalti. Instalarea este extrem de usoara, putand fi utilizate in toate conditiile, iar proprietatile lor asigura utilizarea pe termen lung.