Elis Pavaje - Placi ceramice Meissen

Placi ceramice Meissen

Elis Pavaje este distribuitor exclusiv al plăcilor ceramice Meissen. Plăcile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfectă pentru amenajarea spațiului din jurul casei (terase, pasarele, grădină), precum și în spații publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de înot, plaje).

Sunt mai ușoare decât alte materiale, menținând în același timp o rezistență la încărcare și rezistență la deteriorarea mecanică, excelente.

Plăcile ceramice Meissen SOLID sunt, de asemenea, versatile. Un mare avantaj este posibilitatea de montaj fără mortar (așa numita instalare uscată), direct pe pământ sau pe suport, care facilitează și urgentează montajul, reducând de asemenea și costurile. Această metodă de instalare permite schimbarea amenajării și a zonei de montaj în sezoanele următoare, fără costuri adiționale.
Placi ceramice Meissen

Plăcile ceramice Meissen SOLID cu grosime de 2 cm sunt alegerea perfectă pentru amenajarea spațiului din jurul casei (terase, pasarele, grădină), precum și în spații publice, cum ar fi birouri, hoteluri, restaurante etc. Sunt ideale pentru locuri de agrement (parcuri, zone de înot, plaje). Proiectarea acestor dale, inspirate din materiale naturale, cum ar fi piatra, lemnul și betonul, se adaptează perfect la peisaj.

Plăcile ceramice Meissen SOLID, distincte prin calitățile lor estetice excepționale, se caracterizează și prin parametri tehnici și funcționali înalți. Instalarea lor este extrem de uşoară. Pot fi utilizate în toate condițiile, iar proprietățile lor asigură utilizare pe termen lung. Plăcile ceramice Meissen SOLID au o garanție de 5 ani. Sunt mai ușoare decât alte materiale, menținând în același timp o rezistență la încărcare și rezistență la deteriorarea mecanică, excelente. Pot să fie o alternativă pentru o varietate de alte materiale utilizate în pardoseli exterioare, de exemplu, pentru lemn. Sunt mult mai durabile și mai rezistente la decolorare.

Plăcile ceramice Meissen SOLID sunt, de asemenea, versatile. Un mare avantaj al plăcilor ceramice Meissen este posibilitatea de montaj fără mortar (așa numita instalare uscată), direct pe pământ sau pe suport, care facilitează și urgentează montajul, reducând de asemenea și costurile. Această metodă de instalare permite schimbarea amenajării și a zonei de montaj în sezoanele următoare, fără costuri adiționale.