Blogul Elis Pavaje

Misiunea noastra este ca fiecare curte sau gradina pe care o cream si amenajam sa transforme locuinta, dand mai mult sens termenului “acasa”

Informeaza-te, descopera si fii mereu la curent cu idei creative si solutii practice.

Contacteaza un partener Elis ➝

Curtea din jurul casei este locul în care petrecem cea mai mare parte a timpului liber, pentru a ne relaxa și pentru a ne simți bine în compania celor dragi. Află pe blog sfaturi practice pentru amenajarea și întreținerea curții și grădinii tale, de la pavaje și borduri, la jardiniere și mobilier de exterior.

Curte si gradina

Cu Elis Pavaje, întotdeauna găsești idei care să te inspire și amenajări pe care nu doar le visezi, ci le și realizezi. Descoperă kit-urile noastre DIY pentru elemente de grădină funcționale și de decor, dar și ghiduri practice pentru amenajare exterioară și combinații de produse pentru „o curte beton”.

DIY – Do It Yourself

Arhitectura explorează mai mult decât spațiul construit. De la jardiniere, terase și grădini, până la foișoare, case de vacanță și vile, ideile arhitecților de pe blog-ul Elis, specializați în peisagistică, dau o amplă perspectivă asupra amenajărilor și proiectelor de landscaping.

Invitati pe blog-ul Elis

Cele mai noi postari