Cariere

Cariera


Alatura-te echipei Elis Pavaje
Alatura-te echipei Elis Pavaje

Pentru Elis Pavaje, fiecare om din echipa este valoros! Fiecare membru al echipei Elis Pavaje este o piesa cheie intr-un sistem complex si fiecare angajat isi aduce contributia la bunul mers al proiectelor si al afacerii.

Intrucat orice echipa performanta vrea sa colaboreze cu oameni bine pregatiti, eficienti si dedicati, Elis Pavaje isi doreste sa ii cunoasca pe cei care au disponibilitatea de a invata permanent lucruri noi si de a se dedica unor proiecte speciale pentru fiecare client.

CV
Te rugam sa trimiti CV-ul

Principiile Elis Pavaje se bazeaza pe seriozitate, profesionalism si promptitudine. Astfel, daca doresti sa te alaturi unei echipe de top si consideri ca te identifici cu valorile si principiile companiei, te rugam sa trimiti CV-ul:

In conformitate cu prevederile regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice ("GDPR") Elis Pavaje SRL se angajeaza sa pastreze datele dvs. exclusiv in scopul pentru care au fost trimise. In situatia in care ulterior veti dori retragerea acestor date, va rugam sa transmiteti o cerere pe cv@elis.ro


*fiecare CV va fi studiat cu atentie!