Cand ai de facut o amenajare, fie ca e vorba de constructie noua, fie de o renovare (casa sau spatiu exterior), intampini o mare problema: ce materiale sa folosesti, cum poti sa-ti dai seama cum va arata spatiul in final, in urma alegerilor. Aici intervine arhitectul, care detine imaginatia si resursele necesare pentru a transpune in forma grafica, viziunea agreata cu clientul.
In prima etapa intervine realizarea proiectului, care inseamna stabilirea limitelor perimetrale si alte limitari de genul: parcarea trebuie sa fie usor accesibila, deja ai o cismea in curte si trebuie sa tii cont de ea. Ai o anexa a casei pe care nu stii cum s-o amenajezi, pentru a o transforma in loc de relaxare. Arhitectul iti va vizita spatiul, va discuta cu tine si va face transpunerea amenajarii in plan (desen 2D).
A doua etapa este cea care devine relevanta pentru tine, fiindca programele de randare folosite de architect iti permit o vizualizare in spatiu a proiectului. Practic, ceea ce vezi in desenele 3D, reprezinta ceea ce vei vedea in realitate. Poti sa-ti dai seama daca forma si culoarea pavelelor alese se potrivesc cu casa, daca jardinierele sau mobilierul de terasa propuse sunt ceea ce-ti doresti. In aceasta etapa e foarte usor sa intervii cu un punct de vedere, ce-ti place, ce nu-ti place.
Dupa finalizarea proiectului si agreerea tuturor elementelor de amenajare: de la forme si culori pavele, de la plante de exterior la mobilier de terasa, ceea ce ramane de facut este foarte usor. Dai planurile si randarile mesterilor, avand siguranta ca ceea ce va rezulta, va fi ceea ce deja stii cum trebuie sa arate.
Pentru o propunere de amenajare, trimite o solictare la adresa: proiectare@elis.ro
Contacteaza-ne