Despre noi

Despre noi

Povestea noastra

istoric companie

Elis Pavaje este primul producator de pavele din Romania, activ in aceasta industrie de mai bine de un sfert de secol. Totodata, este liderul pietei de pavele si produse din beton vibropresat la nivel national.

Portofoliul actual de produse al companiei include, pe langa pavele si dale, produse pentru gradina, rigole, borduri, blocheti, boltari si elemente de canalizare. Totodata, compania activeaza ca antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.

Vino si descopera universul pavajelor

In 2017, compania a deschis cel mai mare showroom de pavele si produse din beton vibropresat (aprox. 3000 mp), in Stoenesti, Prahova. Aici, vizitatorii pot vedea toate produsele premium Elis Pavaje, intr-o gama larga de culori si forme, astfel incat locul este o sursa de inspiratie pentru amenajarea proprie.

Business de familie, demarat in 1991 cu 2 angajati si un utilaj artizanal de mica productivitate de 6 mp/zi, Elis Pavaje a ajuns in prezent la o echipa de peste 600 de angajati si o productie de peste 23.000 mp in 5 unitati de productie.

De unde cumpar?

De ce un blog despre pavaje?

Blog-ul Elis Pavaje isi propune sa ofere sfaturi celor interesati de  decorarea unui spatiu exterior cu pavele si borduri, gard sau mic mobilier de gradina. Fie ca aveti nevoie de sfaturi legate de proiectare, de alegerea tipului de pavaj sau aveti intrebari legate de montaj, pe acest blog veti putea gasi informatiile necesare.

Pentru multi clienti, principala problema in alegerea modului de amenajare a gradinii sau curtii este lipsa de informare. De multe ori alegerea pavajului nu se face in urma discutiei cu un specialist, ci in baza caracteristicilor estetice sau sfaturilor prietenilor. Din aceasta cauza,  ne-am propus sa lansam un blog prin care sa oferim sfaturi profesioniste in materie de  amenajare cu pavele.

Obiectivul blogului este de a impartasi cu voi tot ceea ce profesionistii  nostri au invatat in peste 25 de ani de experienta in amenajari exterioare. Suntem constienti ca pe o piata in care abunda mesajele publicitare dar se regasesc putine informatii utile, educarea clientilor si informarea corecta sunt esentiale pentru client, astfel incat alegerea sa tina cont de calitate si performanta in timp a produsului, nu doar de avantajul pretului cel mai mic.

Va raspundem cu drag la intrebari aici pe blog, pe pagina noastra de Facebook si pe site, prin intermediul aplicatiei de messenger.

Pentru intrebari, ne puteti contacta prin mijloacele disponibile in pagina de Contact a blogului.