Ai terminat de construit casa, ţi-ai amenajat grădina și acum ai nevoie de o metodă de a-ţi delimita proprietatea. Acesta este momentul în care trebuie să te hotărăşti asupra tipului de gard pe care îl vei folosi. Gardul modular este una dintre soluţiile ideale prin care îţi poţi proteja curtea şi păstra armonia amenajării. Iată de ce:

Gardurile modulare Elis Pavaje au un aspect de piatra obtinut prin despicarea controlata a blocului de beton. Fabricate din beton vibropresat, blocurile modulare care compun produsul pot fi utilizate pentru realizarea celor mai inovatoare garduri folosite în delimitarea proprietăţii.

Tehnologia de producţie a bolţarilor de gard din beton constă în vibropresarea betonului semiuscat turnat în matriţe metalice folosind instalaţii de producţie de înaltă tehnologie. Splitarea (despicarea controlată) bolţarilor de gard din beton care compun gardul modular încheie procesul de producţie.

Gama cromatică

Bolţarii de gard din beton sunt disponibili în culoarea crem. Culoarea permite integrarea armonioase a gardului modular în amenajarea grădinii.

Dimensiuni

Oferta de bolţari de gard a fost adaptată nevoilor funcţionale şi estetice, aşa încât cuprinde: bolţar de gard întreg, bolţar de gard de jumătate, bolţar de gard pentru realizarea stâlpilor de gard şi capac pentru bolţarii de gard.