Produse complementare pentru o amenajare exterioară

11.07.2024  |  3 min
Produse complementare

Ai făcut planul pentru amenajarea curții tale, ai ales deja pavelele, rigolele și bordurile după dimensiune și culoare. Dar nu ai uitat ceva?

Nici un proiect nu este complet fără elementele de legătură, pe care le găsiți pe site-ul Elis Pavaje la categoria Auxiliare. Acestea adaugă atât funcționalitate, cât și estetică, astfel încât curtea sau terasa ta nu doar să arate bine, ci și să fie durabilă.

Iată câteva soluții pentru a folosi aceste produse:

Argila Expandată

Argila expandată, în culoarea maro, poate fi utilizată pentru îmbunătățirea drenajului și aerării solului în grădini și spații verzi. Este ideală pentru substraturi de gazon sau în grădinile de flori, astfel că plantele primesc apa și aerul necesar.

De asemenea, Mulci-ul din argila expandată se aplică relativ ușor în locul amenajării și oferă protecție pentru plantele care sunt mulcite, eliminând în scurt timp buruienile din zonă.

Liant pentru Agregate Decorative

Acest tip de liant, în culoarea alb-crem, este util pentru a fixa agregatele decorative, cum ar fi pietrișul sau granitul, în diferite proiecte de amenajare peisagistică. Este perfect pentru alei decorative, grădini japoneze sau curți interioare.

Liant pentru Agregate Decorative
Liant pentru Agregate Decorative

Mortar pentru Rosturi Pavele MR1 și MR2

Mortarul pentru rosturi este esențial pentru stabilizarea și fixarea pavelelor. Mortarul pentru rosturi MR este realizat pe bază de rășină epoxidică, este permeabil la apă și nu pătează pavajul. Nu permite creșterea buruienilor și este ușor de aplicat (se amestecă nisipul spălat, uscat, fără praf, cu adeziv și apă).

Nisip Cuarțos pentru Rosturi și Nisip Variosand

Acest nisip polimeric monocomponent este ideal pentru umplerea rosturilor dintre pavele. Nisipul cuarțos oferă o fixare stabilă, prevenind deplasarea pavelelor.

Avantaje principale: reduce semnificativ creșterea buruienilor, reduce deteriorarea cauzată de insecte, îmbunătățește aspectul suprafeței și durabilitatea, este Ideal pentru pavaje/pavele din beton, cu rosturi înguste.

Pătrat P3 Parcare
Pătrat P3 Parcare
Pătrat P3 Acces biciclete
Pătrat P3 Acces biciclete

Produse pentru Accesibilitate și Parcare

Pătrat P3 și Pătrat P5 sunt esențiale pentru marcarea accesibilității și locurilor de parcare pentru biciclete și autovehicule, inclusiv a celor pentru persoanele cu dizabilități.

Sunt utile inclusiv pentru pentru cartierele rezidențiale, unde pot fi folosite pentru a delimita, într-un mod rezistent, locurile de parcare vehicule și aleile de acces pentru biciclete.

Elemente tactile

Produsele Tactilo 1 și Tactilo 2 sunt destinate creării de trasee tactile pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Aceste elemente pot fi integrate în trotuare și alte zone pietonale, pentru a ghida în siguranță persoanele cu dizabilități, inclusiv în locuințele private.

Produsele auxiliare din beton de la Elis Pavaje sunt indispensabile pentru un proiect de amenajare exterioară complet și funcțional.

De la îmbunătățirea drenajului și stabilizarea pavelelor, până la asigurarea accesibilității și crearea de trasee tactile, aceste produse completează oferta de soluții versatile și durabile.

Explorează întreaga gamă de produse pentru a găsi soluțiile perfecte pentru proiectul tău de amenajare: Produse Auxiliare Elis Pavaje.