Avantajele de a fi montator partener Elis Pavaje

16.03.2023  |  2 min
montator partener Elis Pavaje

Elis Pavaje are o lungă tradiție a parteneriatelor cu montatori din întreaga țară și a dezvoltat de-a lungul timpului diverse forme prin care să le răsplătească seriozitatea și competența. Compania susține partenerii montatori cu echipamente și scule prin programul de fidelitate, premii și promovare dacă se remarcă prin execuții deosebite, dar și recomandări pentru realizarea proiectelor clienților Elis Pavaje.

Cursurile pentru montatori Elis Pavaje

Periodic, Elis Pavaje organizează cursuri de montaj la fabricile din Petrești, în județul Alba, Stoenești, în județul Prahova și Secuienii Noi, în județul Neamț. Cursurile conțin atât informații teoretice cât și probe practice, demonstrații și un concurs de montaj. Fiecare participant are ocazia să lucreze cu prefabricate din beton de înaltă calitate din oferta Elis Pavaje, sub atenta îndrumare a experților în pavaj ai companiei. Întreaga experiență a cursurilor este nu doar cu rol de instruire, ci reprezintă și un schimb de experiență între participanți.

montator partener Elis Pavaje

Concurs cu premii pentru montatori

Elis Pavaje premiază trimestrial cele mai deosebite lucrări ale montatorilor în cadrul concursului „Cea mai frumoasă amenajare cu Elis Pavaje”. Concursul are ca mize 4 premii trimestriale și un premiu mare, oferit anual, în valoare de 25.000 de lei. Pentru a se înscrie în concurs, montatorii trebuie să trimită poze reprezentative cu o lucrare de care sunt mândri și care îi reprezintă și unde au folosit produse Elis Pavaje. Regulamentul precum și alte detalii despre concurs sunt disponibile direct pe site www.elis.ro, dar și pe pagina de Facebook Elis Pavaje.

Cum poți deveni partener Elis Pavaje

Dacă vrei să faci parte din comunitatea de parteneri Elis Pavaje, ai nevoie de experiență în domeniu și de o echipa de minim 3 oameni. Din punct de vedere logistic, trebuie să fii dotat cu un minim de scule și echipamente. Odată ce ai intrat în comunitatea Elis o să fii listat printre parteneri în secțiunea dedicată din site, pentru a fi ușor de găsit de clienții potențiali din aria de activitate.

montator partener Elis Pavaje

 


Vino alături de experții Elis Pavaje pentru a face echipă în proiecte remarcabile! Trimite o solicitare pe adresa de email: marketing@elis.ro