Efecte 3D in curtea ta cu ajutorul pavelelor Trenova

07.05.2012  |  2 min
pavele 3D Trenova D2

 

Pentru cei care îşi doresc o curte modernă, specialiştii în amenajări exterioare  propun folosirea unui pavaj care să creeze efecte tridimensionale (3D). Este vorba de modelul Trenova, pavaj rezidențial premium aflat în gama Elis Pavaje.

Trenova Romb Grande, prin forma sa și montarea specifică a pavelelor, creează efecte 3D acolo unde este folosit. Cu siguranta cei care vin în vizită vor ajunge să admire rezultatul inovator.

Modelul Trenova Romb Grande se distinge printr-o suprafaţă netedă şi se găseşte în 3 nuanţe de gri. Combinaţia interesantă a formei rombice construieşte un aspect estetic plăcut ce dă impresia de spaţiu tridimensional.

Tot efect tridimensional se obține prin combinarea elementelor produsului Trenova D2  Acest produs se combină din 3 culori si elemente cu formă dreptunghiulară. Dimensiunile elementelor acestui produs sunt 20 cm x 10 cm. Însa rețineți, nu doar aceste produse pot fi montate pentru efect vizual tridimensional.  În final, imaginația si combinația mai multor forme și culori îți va permite obținerea acestui efect vizual.

 

Montajul pavelelor Trenova se realizează cu uşurintă. Acest model este alegerea potrivita pentru pavarea de zone pietonale, curți, alei de gradină, terase, drumuri de acces la dependințe, parcuri și piețe. Pentru un aspect unitar si plăcut vizual, alege acesta soluție cand celelalte elemente vizuale din curte sunt foarte simple. Fațada casei sa fie intr-o culoare uni, discretă, de asemenea gardul si alte elemente functionale sau decorative.

 

În afara aspectului estetic deosebit, pavelele Trenova au o rezistenţă foarte bună la uzură datorită materialului dens, omogen, obţinut prin procesul de vibropresare. De asemenea, au rezistenţă la gelivitate (cicluri de îngheţ – dezgheţ) datorită aditivilor de impermeabilizare şi îngheţ-dezgheţ.