Planuiesti sa-ti transformi aspectul anost al curtii si gradinii intr-o amenajare deosebita, iesita din tipare? Ce-ar fi daca ai face chiar din pavaj elementul principal de decor? Cu siguranta, spatiul se va imbogati cu “acel ceva,” nota necesara de originalitate si diferentiere fata de alte amenajari. Iata trei stiluri diferite de pavaj, cu ajutorul carora poti obtine spatii cu totul speciale.

Degradeuri

Pavajul in degradeuri are un aspect deosebit, de care te poti folosi cu succes in personalizarea curtii si a aleilor gradinii.

Modelul Fantasia este alcatuit din trei dale de dimensiuni variate, care se imbina perfect, astfel incat modelul obtinut sa creeze un spatiu elegant, organizat si curat. Arta intalneste designul in degradeurile sale de culori pamantii, care dau un aspect atins de patina timpului.

Calitatile sale recomanda Fantasia pentru pavarea suprafetelor destinate accesului pietonal din zonele private ca: alei de gradina, terase, trotuare, drumuri de acces din jurul casei, dar si pentru alei din parcuri sau piete. Modelul Fantasia este disponibil in culorile cafe, gri patinat, maro patinat si albastru patinat.

Forme din natura

Iubesti natura, cu tot ce are mai frumos de oferit si ți-ai dori sa aduci in curtea ta un colt din peisajul preferat? Acum e mai usor decat crezi sa iti indeplinesti dorinta.

Pavajul Pietra este inspirat din forma si suprafata neregulata a pietrei naturale, oferind astfel un aer montan, proaspat si viguros. Modelul se vinde ca mix de 7 dimensiuni si poti alege intre doua culori naturale: cafe si tempo.

Este un model versatil, preferat de clienti atat pentru amenajarea teraselor, curtilor sau aleilor din jurul casei, precum si pentru pavarea aleilor din parcuri sau a cailor de acces auto.

 

Geometrii

Redefineste-ti decorul gradinii cu ajutorul pavajului in structuri geometrice. Formele regulate, impreuna cu un joc de culori rafinat, creeaza un spatiu structurat, modern si in acelasi timp fantezist. Pentru o astfel de amenajare, modelul Trenova Romb este ideal.

Modelul Trenova Romb este un pavaj rezidential premium, aflat in gama Elis Pavaje. Prin combinatia interesanta a formei rombice, acest model ofera efecte 3D in spatiul amenajat, rezultand un decor inovator, cu totul special.

Trenova Romb se distinge printr-o suprafata neteda si prin nuante placute de gri, iar aspectul estetic deosebit, ce da impresia de spatiu tridimensional, cu siguranta va starni admiratia celor care pasesc in curtea ta.

Incepand cu luna februarie 2020, Trenova Romb este inlocuit de produsul Trenova Romb Grande. Gaseste mai multe modele si informatii  pe site-ul www.elis.ro.