Pavelele Umbra îți scot curtea din umbră

28.04.2017  |  3 min
pavele umbra

Amenajările exterioare cu pavele din beton vibropresat oferă din ce în ce mai multe posibilități de alegere din punct de vedere al design-ului, gamei cromatice și funcționalității spațiului. Există, din fericire, modele premium versatile, care se adaptează perfect mai multor stiluri de arhitectură și preferințe ale clienților.

Unul dintre aceste modele este pavajul Umbra. Disponibil în trei dimensiuni diferite și în mai multe culori rafinate, Umbra se distinge prin suprafața modernă, așa numita “suprafață spălată”. Pentru a obține o amenajare futuristă, dar armonioasă, se pot combina mai multe tipuri de dimensiuni, în culori diferite.

Iată trei proiecte diferite ca funcționalitate și stil arhitectural, în care modelul Umbra conferă spațiilor rafinament, armonie și echilibru.

Curte cu piscină de lux – Umbra P4

O amenajare de lux, în linii clar conturate, cu accente mediteraneene și feminine, care emană dorință de aventură, bun gust și romantism. Proprietarii au ales pavelele Umbra P4, de mari dimensiuni, pentru a accentua senzația de spațiu larg, aerisit. Culoarea alb-crem amintește de nisipul de la malul mării atât din punct de vedere cromatic, cât și al texturii, creând un contrast puternic, proaspăt cu albastrul piscinei.

Proprietarii au decis să amenajeze acest colț de relaxare cu pavele Umbra deoarece suprafața lor specială este antiderapantă în condiții de umezeală, prin urmare oferă confort și siguranță sporită în utilizare.

Dimensiune pavea Umbra P4: 400 x 400 mm, grosime 60 mm.

Destinație: piscine, alei, terase, parcuri, acces auto.

Amenajare futuristă – Umbra P3

Iată una dintre amenajările de referință cu modelul Umbra P3, un spațiu elegant, cu personalitate, ospitalier și impunător totodată.

Datorită dimensiunilor, acest model este recomandat pentru spațiile mai mici, cărora le conferă ordine și structură, sau pentru realizarea de linii curbe și modele originale.

Combinația puternică și contrastantă de antracit și alb-crem adaugă un plus de masculinitate, echilibrat de textura și culorile naturale ale mobilierului și fațadei clădirii, precum și de vegetația atent îngrijită.

Dimensiune pavea Umbra P3: 200 x 200 mm, grosime 60 mm.

Destinație: alei, terase, parcuri, acces auto, piscine.

 

Amenajare ca in povesti – Umbra D2

Prima impresie este că această curte este din povești, nu-i așa? Proprietarii și-au dorit un ambient ospitalier, plin de bucurie și optimism, cu accente inspirate din lumea copilăriei și a basmelor.

Intrarea în curte este în stil clasic, pavată cu Umbra D2 într-o culoare neutră, alb-crem, pentru a lumina spațiul și a-i oferi amploare.

Spectaculoase sunt aleile care duc spre curtea din spate. Amenajate de asemenea cu Umbra D2 în culoare alb-crem, sunt delimitate cu bordură realizată din același model de pavaj, dar într-o culoare contrastantă, antracit.

Rezultatul? O zonă primitoare, care ne îmbie să ne gândim la copilărie, ne binedispune și ne inspiră.

Dimensiune pavea Umbra D2: 200 x 100 mm, grosime 60 mm.

Destinație: alei, terase, parcuri, acces auto, piscine.


Mai multe informații despre familia de produse Umbra poți găsi aici