Stiluri de amenajare exterioara

21.05.2019  |  2 min
amenajare exterioara cu focar

Suntem dornici sa te inspiram!

Unora le plac lucrurile simple, altii le prefera pe cele complicate. Suntem cu totii diferiti!

Indiferent de stilul tau, la Elis Pavaje gasești combinația perfectă de forme, culori, dimensiuni și materiale care sa-ti transforme gradina sau terasa intr-o poveste. Poate te inspira vikingii si austeritatea scandinava cu liniile ei drepte si multitudinea de nuante între alb si negru. Sau fastul gradinilor de pe langa curtile regale cu gazon si garduri vii perfect tunse care acompaniaza piese sofisticate de mobilier.

Poate te regasesti intr-un stil mai rustic care iti aduce aminte de datinile si traditiile noastre. Sau poate visezi cu ochii deschisi la siesta intr-o gradina ce echilibreaza in mod desavarsit raportul dintre vegetatia luxurianta si aleile colorate care se unduiesc imprejurul ei. Suntem dornici sa te inspiram sa iti gasesti combinatia potrivita de pavele, borduri, garduri, jardinière, palisade, in perfecta armonie cu arhitectura casei,  astfel incat sa te bucuri de fiecare data cand privesti pe fereastra sau iesi in curte. Asa ca… invita-i acasa pe Marchizul Jacques, Badea Traian, Señora Morales sau Ragnar Larsson si descopera cu care dintre ei te intelegi mai bine 🙂

Elis Pavaje – pentru o curte de poveste in care totul se leaga!

Lansam o campanie pentru promovarea a patru stiluri de amenajare, intre cele mai uzitate. Pentru a te ajuta sa gasesti combinatia sau stilul care te reprezinta, incepem aici pe blog, seria articolelor dezvoltate cu invitati ahitecti pesisagisti, care ne vor da o serie de idei si sugestii privind elementele reprezentative ale fiecarui stil. Primul din aceasta serie este Dragos Isacescu, arhitect peisagist cu experienta, care ne va propune stilul de amenajare exterioara Nordic.

Ramai pe-aproape!