Idei de amenajare de toamnă cu jardinere exterioare

30.09.2022  |  3 min

Există un citat celebru care spune că acolo unde înfloresc florile, acolo există speranță. Pentru că florile sunt bucurie și pozitivitate și înnobilează orice spațiu. Un loc anost se poate transforma într-un spațiu frumos adaugând jardiniere cu florile, plantele sau arbuștii potriviți.

 

Jardiniera

 

Dincolo de rolul estetic, jardinierele au rolul de a delimita spațiul verde, astfel încat acesta să fie mai interesant, mai organizat și mai ușor de îngrijit. Jardinierele înfrumusețează spațiile exterioare precum terase, grădini, parcuri, curți sau parcări. Materialul din care sunt construite este foarte important pentru că în grădină, jardinierele sunt expuse direct la soare, la intemperii și temperaturi extreme. Soluția cea mai longevivă sunt jardinierele permanente sau semipermanente din materiale durabile, care nu sunt afectate de factori externi. Jardinierele construite din pavelele din beton Elis Pavaje creează un aspect exterior unitar și elegant.

Toamna asta, alege jardiniere din beton Elis Pavaje sau construiește-le din pavele pentru a remodela decorativ și funcțional spațiul tău exterior. Cu elementele din beton de la Elis Pavaje poți crea jardinere decorative din beton pentru amenajări retro, rustice, clasice sau moderne.

Atunci când sunt asezate cu scop decorativ, jardinierele pot evidenția detalii sau le pot ascunde în funcție de locurile unde sunt plasate și de mărimea lor.

Jardiniere din elemente Antico D6

Asemănătoare unor cărămizi, pavelele Antico D6 pot forma jardiniere speciale, cu un aspect retro-chic. Elementele Antico D6 sunt disponibile în 4 variante de culoare: alb-crem, antracit, maro sau travertin.

Poți să folosești o singură culoare pentru un aspect clasic sau poți să le combini într-un model deosebit.

Jardinierele din elemente Conic Antico

Jardinerele Ronda din elementele Conic Antico sunt foarte versatile și au linii curbe care permit formarea de jardiniere rotunde care dau un aer vintage și romantic oricărui decor exterior.

Jardiniere din elemente de gard Siena

Elementele de gard Siena au aspect natural, asemănator cu piatra și formează jardiniere deosebite pentru grădini elegante și moderne.

Jardiniere tip J

Jardinierele tip J din beton monocrom sunt disponibile în 4 variante – J1,J2, J3 și J4 și în trei culori diferite: gri ciment, roșu sau maro, fiecare dintre ele având o formă creativă.

Jardiniera Quadra

Jardiniera Quadra este ideală pentru spații moderne si se integrează perfect în amenajările cu linii geometrice drepte.

Jardiniera Combi

Atunci când ai la dispoziție un spațiu generos, jardiniera Combi devine un punct central de atracție pentru grădina ta.

Jardinierele din beton vibroprocesat cu aspectul pietrei uzate de la Elis Pavaje, nu sunt doar rezistente și moderne, dar vor schimba cu totul fața grădinii tale. Plantează în ele flori, arbuști sau copaci ornamentali în funcție de preferințe și inspirație. Toamna asta, alege jardiniere de poveste pentru grădina ta.