Dana Săvuică alege calitatea Elis Pavaje

28.07.2015  |  3 min

Fiecare dintre noi are nevoie de momente de linişte şi relaxare, momente pentru reculegere, încărcarea bateriilor şi stabilirea proiectelor viitoare. Şi ce loc poate fi mai potrivit decât un spaţiu în natură, o amenajare exterioară în ton cu personalitatea noastră?

Pentru Dana Săvuică, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, locul preferat de relaxare este pontonul vilei sale frumoase din Pipera. Acolo, în fiecare dimineaţă, Dana îşi pregăteşte agenda zilnică de lucru în timp ce-şi savurează cafeaua şi admira peisajul frumos al lacului aflat chiar lângă casă.

Iar pentru că trecerea anilor a dus la degradarea amenajării, Dana a decis să investească într-o reamenajare a locului său preferat cu pavele noi, de calitate superioară şi rezistenţă crescută.

Îi mulţumim pentru încrederea acordată produselor noastre şi vă invităm să citiţi mai jos cuvintele frumoase pe care ni le-a transmis.

„M-am mutat în casă nouă acum opt ani de zile. O casă pe care am amenajat-o cu mare grijă, după dorinţele noastre şi cu atenţie la detaliile estetice. Mi-am dorit să aibă amprenta mea şi să se îmbie frumos cu natura, fiind o casă cu curte destul de generoasă, cu deschidere la lac.

Sunt extrem de pretenţioasă când aleg materialele de casă, acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate şi la un preţ avantajos. Cu toate acestea, mai am o pretenţie. Îmi place să aleg produse Made în România!

După atâţia ani, cu veri calde şi ierni grele, cu degradarea care s-a instalat pe ici pe colo, casa a suferit în timp eroziune pe exterior. Era timpul să investim din nou în schimbarea pavajelor vechi, uzate şi erodate,cu altele noi.

Borduri care să delimiteze zona de grădină, pavajele într-un design modern şi rezistente la intemperii şi la greutatea maşinilor care staţionează pe ele. Am intrat pe Google şi am căutat pavaje româneşti. Şi am dat peste Elis Pavaje!

De ce am ales Elis Pavaje?

Pentru că mi-a oferit o paleta largă de produse din care să aleg ce îmi doresc. Pentru că preţurile nu îmi sfidau inteligenţa şi buzunarul. Pentru că este o companie de familie care a crescut într-un ritm constant şi frumos. Pentru că este un producător din inima ţării, din judeţul Alba.

În ziua în care am primit pavajele, m-am pus pe muncă. Cot la cot cu echipa de constructori, am avut parte de o experienţă inedită şi am învăţat cum să pun pavaje. A fost super!”

 

Pentru amenajarea exterioară, Dana Săvuică a optat pentru modelul Dreptunghi D1 GALBEN (4 cm grosime) şi bordura B4 MARO. Vedeţi cum a decurs montajul aici: http://bit.ly/1IBLqbb

Îi dorim să se bucure din plin de noul decor!model Dreptunghi D1 – alte modele de pavele și dale găsiți aici

bordura B4 – alte modele de borduri găsiți aici