Elis Pavaje - Pavele si dale premium

Pavele si dale premium

Recunoscute pentru calitatea lor impecabila, pavelele Elis Pavaje se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, detalii care le confera un aspect estetic placut, dar si funcționalitate adaptata spatiilor.

Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.
Pavele si dale premium

Pentru a inlesni pavarea personalizata a spatiului ales, Elis Pavaje ofera o paleta larga de culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajari. Acestea corespund atat nevoilor utilitare, cat si celor estetice. Datorita usoarelor diferente cromatice care pot aparea la tipar, va recomandam sa apelati la colaboratorii nostri pentru a putea alege culoarea reala a produselor.

In producerea pavelelor si bordurilor se folosesc materii prime naturale, fapt ce determina variatii de culoare care nu pot fi evitate. Solutia in practica: se vor monta alternativ produse din mai multi paleti (min. 3) pentru a crea un efect optic placut.

Pe suprafata produselor apar temporar depuneri albe de calcar, fenomen care nu poate fi evitat cu ajutorul tehnicii actuale. Eflorescenta (petele albe care apar pe suprafata pavelelor) reprezinta un depozit de saruri cristalizate, care se formeaza in prezenta apei, pe suprafata pavelelor sau betonului. Fenomenul apare de obicei dupa doar cateva zile de la turnarea betonului (sau montarea dalelor), cel mai tarziu dupa 14 zile. Dupa aceasta perioada, procesul de uscare a betonului se finalizeaza, iar eflorescenta nu va mai aparea. Dispare dupa un timp, ca urmare a intemperiilor si a uzurii de exploatare.