A tervtől a berendezésig

A tervtől a berendezésig

Amikor tér berendezést kell létrehoznia, akár új munkálatokról van szó, akár felújításról (ház vagy külső tér), minden egy nagy problémával kezdődik: milyen anyagokat használjunk vagy hogy fog kinézni az elkészült berendezés, miután meghozott minden döntést ezzel kapcsolatban? Itt jön az építész szerepe, akinek megvan az elképzelése és az eszközei, hogy grafikai formába öntse az ügyféllel egyeztetett víziót.

Mi történik ezután? Bemutatok egy tervet lépésről lépésre


Szakasz 1 - Koncepció

Az első lépés a tervezés, ami a kerületi határok és egyéb korlátok megállapítását jelenti, mint például: a parkolónak könnyen megközelíthetőnek kell lennie, az udvaron már van egy kút vagy valamilyen vízforrás, és ezt figyelembe kell venni. Van egy melléképülete a háznak, amelyet nem tudja, hogyan alakíthatna át pihenőhellyé. Az építész meglátogatja az Ön helyiségét, megbeszéli Önnel, és elkészíti a tervet (2D-s rajz).

Szakasz 1 - Koncepció

Szakasz 2 - Szimuláció

A második szakasz az, amely az Ön számára fontossá válik, mivel az építész által használt renderelő szoftver lehetővé teszi a projekt térbeli megjelenítését. Alapvetően, amit a 3D-s rajzokon lát, azt fogja látni a valóságban is. Láthatja, hogy az Ön által kiválasztott térkövek formája és színe illeszkedik-e a házhoz, hogy a javasolt virágtartók vagy teraszbútorok megfelelnek-e az Ön elképzeléseinek. Ebben a szakaszban könnyen kifejezheti véleményét: mi tetszik, mi nem tetszik.

Szakasz 2 - Szimuláció
Szakasz 2 - Szimuláció

Szakasz 3 - A terv megvalósítása

A terv véglegesítése és az összes berendezési elem egyeztetése után, a burkolatformáktól és színektől kezdve a kültéri növényekig és a teraszbútorokig, a hátralévő teendők nagyon egyszerűek. Adja át a terveket és az ábrázolásokat a mesterembereknek, abban a biztos tudatban, hogy az eredmény olyan lesz, amilyennek lennie kell.

Szakasz 3 - A terv megvalósítása
Szakasz 3 - A terv megvalósítása

Terepberendezési javaslatért, küldjön levelet a proiectare@elis.ro e-mail címre.

Keressen meg minket