Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kifejezett célunk, hogy fejlesztési projekteket hívjunk életre. És nem akárhogyan, hanem a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Nem számít, hogy mennyire fantáziadús, szigorú vagy kifinomult, kicsi vagy nagy, a projektet az ötlettől a végső formáig teljes egészében, határidőre befejezzük. Ezért mutatjuk be az Elis Pavaje szolgáltatásait, amelyek hozzájárulhatnak az Ön kertépítési projektjének megvalósításához.


Tervezés

Tervezés

Ha kreatív ötleteket és megoldásokat keres kültéri tereprendezéséhez, az Elis Pavaje tervezési szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére. Így akár egy közprojekt részeként, akár saját hátsó udvarának tereprendezését végzi, tervezési szolgáltatásunk igénybevételével olyan fotorealisztikus szimulációt élvezhet, amely olyan elemeket integrál, mint kerítés, fal, ültetők, tűzrakóhelyek vagy kerti bútorok. A tervezési tanácsadási projekt magában foglalja az Elis Pavers termékek ajánlását az épület stílusának megfelelően, valamint 2D rajzokat, 3D szimulációkat és anyagigényeket.

Küldjön egy kérést, minimális dokumentációval együtt: helyszínrajz a kapcsolódó gyalogos és útfelületekkel, méretezett felmérés, fotók a helyszínről és inspiráció a kívánt stílusban a proiectare@elis.ro címre.

Karbantartás és javítás

Járda karbantartás

A burkolat egyik fő előnye, hogy a karbantartás egyszerű. Javaslatunk a garancia megőrzése érdekében az, hogy a hideg évszak kezdete előtt évente végezzen járdakarbantartási szolgáltatást.

A karbantartási szolgáltatásokat a honlapon található karbantartási ajánlások betartásával Ön is elvégezheti.

Kérésre karbantartási és javítási szolgáltatásokra szakosodott csapatot tudunk biztosítani. További részletekért vagy árajánlatkérésért forduljon az Elis Pavaje telepítési osztályához a constantinroman@elis.ro címen vagy a +4 0742 007 368 -as telefonszámon.

Telepítés

Telepítés

Az Elis Pavaje egyik előnye a professzionális telepítési szolgáltatás, amely minden szükséges erőforrással rendelkezik egy komplex projekt minden szakaszának elvégzéséhez: a csíkozás, az alapréteghez használt anyagok saját forrásból történő szállítása, az anyagok szállítása, a térkő beépítése, a járólapok beépítése, a szegélyek beépítése, az ereszcsatornák beépítése, a padkák kivitelezése, a támfalak kialakítása, a burkolatépítés, a csatornázási és vízellátási munkák.

További részletekért vagy árajánlatkérésért forduljon az Elis burkolatszerelési osztályához a constantinroman@elis.ro címen, vagy hívja a +4 0742 007 368 -as telefonszámot.

Közlekedés

Közlekedés

Az Elis Paverje által kínált termékválaszték: csempe, lakossági burkolat, ipari burkolat, szegélyek, ereszcsatornák, térkövek, betonpillérek, moduláris kerítésblokkok, ültetők stb. az ország egész területén elérhető minden vásárló számára kiterjedt forgalmazói hálózatunk segítségével. Partnereink kérésre megszervezik a szállítást és a kirakodást.

Nagyszabású projektek esetén az Elis Pavaje közvetlenül biztosítja a termékek optimális körülmények között történő berakodását és szállítását saját flottáján vagy együttműködő partnerein keresztül. A szállítást pótkocsival felszerelt teherautókkal és szükség esetén a kirakodás megkönnyítése érdekében daruval biztosítjuk.

Az Elis Pavaje-vel minden összekapcsolódik!

Termékeink megtekintéséhez vagy árajánlatkéréshez keresse fel a legközelebbi forgalmazót vagy szerelőt.

Lásd a szerelők listáját