Elis Pavaje - Premium térkövek és járólapok

Premium térkövek és járólapok

A kifogástalan minőségükről elismert Elis Pavaje térköveket ellenállóságuk, gondos kidolgozásuk, különleges színeik és érdekes formáik jellemzik, olyan részletek, amelyek esztétikus megjelenést, de a terekhez igazodó funkcionalitást is biztosítanak számukra.

Ideális választás gyalogos területek, udvarok, kerti ösvények, teraszok, melléképületekhez vezető bekötőutak, parkok és terek burkolására.
Premium térkövek és járólapok

A kiválasztott tér személyre szabott burkolása érdekében az Elis Pavaje a színek és árnyalatok széles választékát kínálja, amelyek bármilyen típusú tereprendezéshez alkalmazkodhatok. Ezek egyaránt megfelelnek a használati és esztétikai igényeknek. A nyomtatás során esetlegesen megjelenő enyhe színeltérések miatt javasoljuk, hogy a termékek tényleges színének kiválasztása érdekében vegye fel a kapcsolatot együttműködő munkatársainkkal.

A térkövek és szegélykövek gyártása során természetes alapanyagokat használunk, ami elkerülhetetlen színeltéréseket eredményez. A megoldás a gyakorlatban: több raklapról (min. 3) származó termékeket felváltva illesztünk össze, hogy kellemes optikai hatást érjünk el.

A termékek felületén átmenetileg fehér vízkőlerakódások jelennek meg, ami a jelenlegi technikákkal nem kerülhető el. A mészkivirágzás (fehér foltok, amelyek a terkövek felületén jelennek meg) a víz jelenlétében képződő kristályos sók lerakódása a térkövek vagy a beton felületén. A jelenség általában csak néhány nappal a betonozás (vagy a járólapok lerakása) után, legkésőbb 14 nap elteltével jelentkezik. Ezt követően a beton száradási folyamata befejeződik, és a mészkivirágzás már nem fordul elő. Egy idő után eltűnik, az időjárás és a kopás következtében.