Minőségi garancia

Minőségi garancia

Az Elis Pavaje számára az ügyfelek elégedettsége a cél.

És ennek elérése érdekében minden alkalmazott, a kezelőtől a K+F vezetőig, a sofőrtől a logisztikai vezetőig, az értékesítési ügynöktől a mérnökig, elkötelezettséget és szakmaiságot mutat a saját tevékenységi területén.

A járólapokra, csempékre, járdaszegélyekre, kerti termékekre és kerámialapokra 5 év garancia vonatkozik, amelyet a gyártó ajánlásainak betartása és a jótállási jegy másolatának bemutatása esetén adunk.

Az Elis Pavaje által gyártott ereszcsatornákra, csavarokra, blokkokra és szennyvízelemekre 2 év garancia vonatkozik. Az R1 és R10 ereszcsatornákra 5 év garancia vonatkozik.


Garanciális tanúsítvány

Az Elis Pavers termékcsalád minden egyes termékéhez teljesítménytanúsítvány tartozik, amely tanúsítja az iparági szabványoknak megfelelő minőséget és teljesítményt. A felajánlott minőségi tanúsítvány lehetővé teszi, hogy a garancia által kínált jogokat a garanciális tanúsítványban meghatározott feltételek mellett érvényesítse.

A gyártói garancia igénybevételéhez minden reklamációhoz csatolni kell a következőket:

  • Az Elis Pavaje SRL márkájú termékek vásárlásáról szóló adószámla vagy adószelvény másolata.
  • A raklap csomagolófóliáján lévő termékazonosító címke, amelyen szerepel a gyártási tétel.
  • Jótállási igazolás (minden adatot helyesen feltüntetve).)
Lásd a részleteket

A garancia nem terjed ki:

  1. Színeltérésekkel kapcsolatos panaszok - a termékeink előállításához felhasznált természetes alapanyagok olyan színeltéréseket okoznak, amelyek a technológiai fejlesztés jelenlegi szakaszában nem elkerülhetők. Az eltérések vizuális elkerülése érdekében javasolt legalább 3 raklapról felváltva felszerelni a termékeket.
  2. Kivirágzás megjelenésével kapcsolatos panaszok (vízkőlerakódások a termék felületén). A kivirágzás nem jelent panaszt, mert a termék minőségét ez nem érinti. Egy idő után eltűnik, a kopás következtében.

Töltse ki a garanciajegy adatait

Hogyan vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
Adjon néhány információt a munkájáról

A természetes személyek személyes adatainak védelméről szóló (EU) 2016/679 rendelet ("GDPR") rendelkezéseivel összhangban az Elis Pavaje SRL vállalja, hogy az Ön adatait kizárólag arra a célra tárolja, amelyre azokat megadták. Amennyiben Ön ezt követően vissza kívánja vonni ezeket az adatokat, kérjük, küldjön egy kérelmet e-mailben a marketing@elis.ro címre.

A garanciaigazolást e-mailben fogja megkapni.

ISO tanúsítványok

Az Elis Pavaje meg kívánja őrizni a jelenlegi romániai versenypiacon szerzett képét és hírnevét, mint a minőségi termékek szállítója a burkolókő- és szegélykőgyártás és -szerelés területén.

A vállalat vezetősége kijelenti, hogy az integrált minőség-, környezet-, egészség- és munkavédelmi irányítási rendszer bevezetése és tanúsítása összeegyeztethető a szervezet kontextusával és stratégiai irányával. Ez a vállalat fenntartható fejlődésének egyik prioritása, és meghatározó tényező a vásárlók és partnerek bizalmának növelésében.

Elis Pavaje ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 tanúsítás

Minőségirányítási rendszer

Letöltés
Elis Pavaje ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 tanúsítás

Környezetvédelmi irányítási rendszer

Letöltés
Elis Pavaje ISO 45001:2015

ISO ISO 45001:2018 tanúsítás

Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer

Letöltés