Elis Pavaje - Kertben való termékek

Kertben való termékek

A kerítéseket, alacsony és közepes magasságú falakat, palánkokat, lépcsőket, virágtartókat már ősidők óta az ingatlanok körülhatárolására vagy dekorációs elemként a külterek kialakításában használták. Az Elis Pavaje dísztermékei vibropréselt betonból készülnek, a törött vagy kopott kő különleges megjelenését használva.
Kertben való termékek

Szeretné átalakítani a külteret, szeretné egy menedéket alkotni magának? Megbizható partnert keress, aki minőségi terméket tud biztosítani, valamint tanácsadást és támogatást tud kinálni a munkálatok során? Az Elis Pavaje teljes körű szolgáltatáscsomagot nyújt Önnek, a legmagasabb színvonalon. A romániai piac legváltozatosabb burkolatait tervezzük és gyártjuk, a térkövektől, teraszcsempéktől, szegélykövektől, vizelvezető folyokáktól és virágtartoktól , falazókövekig, zsalúkövekig és moduláris betonkerítésekig. Szállítási, összeszerelési és termékkarbantartási szolgáltatásokat nyújtunk.

A munka rendeltetésétől függetlenül , terasz, udvar vagy gyalogjárda, az első fontos elem a leendő tereprendezés kialakítása és elhelyezése a rendelkezésre álló térben. A funkcionalitással kapcsolatos elvárások felvázolása segít az elfogadható megoldások első kiválasztásában. Olyan lehetőségeket ajánlunk, amelyek alkalmazkodnak a környezethez, és harmonikusan ötvözik az esztétikai szempontokat a gyakorlati követelményekkel.

Miután megállapította a tervezett felhasználást és a szükséges kiegészítő funkcionalitást, a különböző szabálytalan formák vagy geometriai elemek közül választhat, hogy a kívánt egésszé kombinálhassa őket. Alkalmazkodunk az Ön kívánságaihoz, és információkkal segítjük Önt abban, hogyan helyezze be a kiválasztott elemeket úgy, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek, függetlenül a kiválasztott tér alakjától vagy jellemzőitől.

Annak érdekében, hogy eleget tegyünk ügyfeleinknek a burkolt terek kialakításával kapcsolatos igényeinek, kreatív tervezési lehetőségek széles skáláját, valamint tervezési és telepítési szolgáltatásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, a projektek átalakítását vázlatfázistól a végleges kivitelezésig.