Összeszerelési videó útmutatók

Összeszerelési videó útmutatók

Az Elis Pavaje termékeket olyan bevett alkalmazásokban használják, mint a burkolás vagy a határoló munkák, de az alkalmazások listája sokkal hosszabb lehet. Folyamatosan olyan új megoldásokat keresünk, amelyek a dizájn és a funkcionalitás révén értéket adnak a kültéri terekhez.

Az Elis Paveje térkövekből modern virágtartók, pihenésre szolgáló padok vagy a hűvös estéken a hangulatot "felmelegítő" túzrakóhelyek alakíthatók ki. A D6 antikolt elemek vagy lábazati lapok okosan használhatók nyári konyhákban vagy rusztikus megjelenésű belső terekben.


Quadra Tűzrakóhely

A barátokkal eltöltött estéken a tűzrakóhely a középpontba kerülhet. Élő tűzhöz használva, akár bárpultként, akár asztalként, köréje gyűlünk, hogy nosztalgiázzunk, nyaralási terveket szövögessünk vagy egyszerűen csak élvezzük az életet. Antikolt hatású, vibropréselt beton térkőből készült, és egy különleges, tűzálló fémtállal van felszerelve. Ez a modell többféle színben kapható: krémfehér, barna és antracit.

Rhonda Tűzrakóhely

Ez a tűzrakóhely különösen alkalmas rusztikus környezetbe, mind anyagában, mind színválasztékában, és akár 8 vendéget is ki lehet szolgálni rajta. Díszítse színes párnákkal, és vidám és barátságos dekorációt kap! A termék magassága tökéletesen igazodik ahhoz, hogy asztalként vagy bárpultként is használható legyen, a tűzrakóhely kerek tálja pedig tálalótálként szolgál a vendégek számára.

Quadra Virágtartó

Az egyszerűen elkészíthető és könnyen karbantartható Quadra virágtartó a virágsarok téglalap alakú alternatívája. Használja a telepítési útmutatót, hogy elkészítse saját kültéri termékét. A termék részletei a műszaki adatlapokon találhatók.

Rhonda Virágtartó

A virágtartók összeszerelése gyerekjáték az Elis Pavaje által készített készletek segítségével. A Rhonda virágtartó antikolt térkőből készült, és a termék útmutatója szerint saját maga is összeszerelheti. Hozzon létre változatos megjelenést az Elis Pavaje termékcsaládból származó virágtartókkal.

Combi Virágtartó

A tágas terek számára a Combi virágtartó inspiráló választás, mind funkcionalitása, mind modern, elegáns kialakítása miatt. Ültessen bele díszcserjét vagy díszfát, és kerítse be élénk színű virágokkal, és biztosan a design középpontjává válik.

Robusta Pad

Építsen egy padot a Robusta pad készletben található anyagok és utasítások felhasználásával. Ez egy új hely lehet az Ön számára a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. A csomag természetes, antikolt megjelenésű, vibropréselt beton térköveket és lakkozott faanyagot, valamint rögzítő tartozékokat tartalmaz.

Resto Pad

A kültéri bútorok eredeti, mégis elegáns és praktikus elemekből készülhetnek. Ilyen például a Resto kerti pad, amely a térkő virágtartókat a fa felülettel kombinálja, így egy sokoldalú , esztétikus és kényelmes tárgyat eredményezve. A csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes elemet.

Szegélykövek beépítése

A járdaszegélyek beépítése különleges figyelmet igényel, függetlenül a felhasználástól (felülethatárolás, útszélek stb.), és olyan szakaszokat foglal magában, amelyeket a tartós munka érdekében szigorúan be kell tartani.

Antico Kerítés beépítése

Az Antico kerítés a Premium Elis burkolatcsalád része. Antikolt termékekből készül, és tökéletesen kiegészíti az Antico termékcsaládhoz tartozó térkövekkel való összeállítást. A beépítés nagy gondosságot és odafigyelést igényel, ezért javasoljuk, hogy szakosított szerelőt vegyen igénybe. Természetesen az eredmény vizuálisan is nagyon különleges, mivel vintage hangulatot teremti elő.

Készen áll a berendezés elkezdésére?

Fedezze fel kerti termékkínálatunkat a legkülönfélébb lehetőségekkel.

Kertben való termékek