Az ügyfél előnyei

Az ügyfél előnyei

Miért válassza az Elis Pavers-t az Ön projektjéhez?

Több mint 33 éves üzleti tevékenységünk az első garancia arra, hogy sikeresen megvalósítjuk az álmainkat. Az ez idő alatt megvalósított projektek sokaságából és sokféleségéből szerzett tapasztalat segített abban, hogy folyamatosan bővítsük és fejlesszük a vállalat termék- és szolgáltatáskínálatát. Az Elis Pavaje a romániai burkolóanyag-piac vezetőjeként ismert.


Integrált szolgáltatások

Integrált szolgáltatások

Az ügyfelek nem csak burkolóköveket akarnak vásárolni, hanem inspirációra, tanácsadásra a megfelelő minták kiválasztásában és egy profi szerelőkből álló csapatra is szükségük van a projekt kivitelezéséhez. A burkolt terek kialakításával kapcsolatos ezen igények kielégítése érdekében mind a kreatív tervekhez való inspirációt, mind a tervezési és beépítési szolgáltatásokat kínáljuk.

Az Elis Pavaje segítségével garantáltan és elégedetten élvezheti az integrált projektet, amelyet a vázlatfázistól a végső telepítésig a határidő és a minőségi előírások betartásával hajtunk végre a területen.

Minőségi garancia

Minőségi garancia

Több mint 33 éves tevékenységünk során a minőség és az ügyfél iránti tisztelet áll teljesítményünk középpontjában. Minden alkalmazottunk betartja az Elis Pavaje üzleti alapelvét: az ügyfél elégedettsége és a folyamatos fejlesztés áll minden tevékenység középpontjában.

Mivel megbízunk a gyártási folyamat során felhasznált nyersanyagokban és a szerelőcsapat teljesítményében, garanciát vállalunk mind a termékeinkre, mind a munkatársaink és partnereink által végzett munkára.

Bízzon a

Bízzon a

A bizalom alapvető fontosságú az üzletmenetünkben és az ügyfeleinkkel való bánásmódunkban. Szeretjük meghallgatni az Ön véleményét, tanácsot és segítséget nyújtunk, és tudjuk, hogy a megbízhatóság olyan minőség, amelyet csak úgy lehet elérni, ha minden alkalommal betartjuk az ígéreteinket.

Támogatjuk a hosszú távú partnerségben elért kölcsönös sikert, mint alapvető üzleti alapelveket, amelyeket mind ügyfeleinkkel, mind partnereinkkel tiszteletben tartunk.

Tervezés

Tervezés

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek korlátlan szabadságot biztosítsunk kültéri tereik kialakításában, több mint 250 termékből és 22 árnyalatból álló választékot kínálunk. Mindezt azért, hogy Ön számos stílus közül választhasson, játszhasson a színekkel és kombinálhassa a különböző textúrákat.

Innováció

Innováció

Mindig arra törekszünk, hogy új trendeket alakítsunk ki, hogy inspirációt adjunk a tervezés életre keltésével. Tanulmányozzuk és követjük a fejleményeket világszerte, folyamatosan törekszünk a találékonyságra, hogy minden évben új termékekkel szolgálhassunk.

Közel hozzád

Országos hálózat

Szeretnénk még közelebb lenni Önhöz. Ezért forgalmazzuk az Elis Paving termékeit az egész országban, több mint 150 partnerünk hálózatán keresztül, akik az Ön rendelkezésére állnak, hogy megmutassák Önnek a felülettervezés számos lehetőségét. Ne habozzon, kérjen további információkat termékeinkről vagy ajánlásokat a beépítő csapatokról.

Egy lépéssel közelebb az álombelsőhöz!

Kérjen személyre szabott árajánlatot, és mi segítünk kiválasztani a megfelelő megoldást az Ön projektjéhez.

Kérjen árajánlatot