Elis Pavaje - Meissen kerámialapok

Meissen kerámialapok

Az Elis Pavaje a Meissen kerámialapok kizárólagos forgalmazója. A 2 cm vastag Meissen SOLID kerámialapok tökéletes választások a ház körüli terek (teraszok, sétányok, kert) elrendezésére, valamint közösségi terek, például irodák, szállodák, éttermek, stb. Ideálisak szabadidős helyekre (parkok, fürdőhelyek, strandok).

A Meissen SOLID kerámialapokra 5 év garancia vonatkozik. Könnyebbek, mint más anyagok, miközben kiválóan ellenállnak a terhelésnek és a mechanikai sérüléseknek. Alternatívaként szolgálhatnak számos más, külső padlóburkolathoz használt anyaghoz, például fához. Sokkal tartósabbak és jobban ellenállnak a fakulásnak.

A Meissen SOLID kerámialapok is sokoldalúak. Ezeknek a tábláknak nagy előnye a habarcs nélküli beépítés lehetősége (ún. száraz szerelés), közvetlenül a talajra vagy a támasztékra, ami megkönnyíti és felgyorsítja a szerelést, ezzel is csökkentve a költségeket. Ez a beépítési mód lehetővé teszi az elrendezés és a szerelési terület megváltoztatását a következő szezonokban, további költségek nélkül.
Meissen kerámialapok

A Meissen SOLID kerámia burkolólapok könnyebbek, mint más anyagok, miközben kiváló terhelésállóságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást tartanak fenn.

Természetes anyagok, például kő, fa vagy beton ihlette kialakításuk lehetővé teszi a tökéletes alkalmazkodást a kültéri tájhoz. A kivételes esztétikai tulajdonságaikkal jellemezhető Meissen SOLID kerámialapokat magas műszaki és funkcionális paraméterek is jellemzik. Felszerelése rendkívül egyszerű, minden körülmények között használhatóak, tulajdonságaik pedig hosszú távú használatot biztosítanak.