Elis Pavaje - Vizelvezető folyóka

Vizelvezető folyóka

A berendezett felületek minden időjárási viszonyok között tisztán és funkcionálisan tarthatók a járdák, utcák vagy teraszok szélére telepített vízelvezető folyóka-rendszerrel. A különböző formájú és méretű szegélyeket úgy tervezzük meg, hogy megfeleljenek az adott terepviszonyoknak, és tökéletesen illeszkedjenek a különböző felhasználási célokra kiválasztott burkolatmintához.
Vizelvezető folyóka

Egy vízelvezető folyóka rendszer nagyon hasznos, mivel az udvar és kert egész felületéről összegyűjti a vizet, elkerülve ezáltal az elárasztott vagy pocsolyákkal tele területekkel járó kellemetlenségeket. A berendezett külterek tisztán és funkciónálisan tarthatók igy, az időjárástól függyetlenül, és az esővíz elvezetése az udvarról már nem okoz gondott.

A vízelvezető folyókák nagyon fontos elemei a hozzáférési infrastruktúra megvalósításának folyamatában. Nélkülözhetetlen szerepük van az esővíz vagy a megolvadt hó következtében keletkezett víz elvezetésében . A vízelvezető folyókákat előregyártott betonból készített, egymás mellett elhelyezett árkok. Különböző formájúak és méretűek, úgy vannak megtervezve, hogy illeszkedjenek az adott terület sajátosságaihoz és kompatibilisek legyenek a térberendezési stílussal.

A legbiztosabb és kényelmesebb mód A felszíni vízelvezetés legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja az vízelvezető folyókás módszer. A kültéri vízelvezető folyókák előnyei sokrétűek, ezért az udvar vagy a kert burkolattal történő rendezésekor ajánlott. A tereprendezésben használjon térkövet és járólapot, kerti szegélyeket és egyéb kertben való termékeket.

Ha a kialakítandó terület lejtős, akkor az udvar berendezéséhez szükséges anyagok vásárlásakor fokozottan ügyeljen az vízelvezető folyókák típusának kiválasztására,azért,hogy az összes viztöbbletet átvegyék.