Descopera stilul
Carpatin

Dominata de atmosfera rustica, gama de pavele, borduri din beton, pavaje si dale beton ce se identifica stilului Carpatin transforma orice spatiu intr-o adevarata oaza de relaxare.

Atat pe gustul lui Badea Traian, cat si al Anei.

Amenajare cu accente naturale

Fie ca vorbim despre pavele, borduri, ziduri din beton, pavaje sau dale beton, produsele ce apartin stilului Carpatin aduc un aer rustic in amenajarea curtii tale, prin forma si culoare, lasand natura sa fie cea care isi pune amprenta.

Vezi produsele

Spatiile amenajate cu pavele, pavaje si dale beton in stil Carpatin devin o extensie a naturii inconjuratoare, datorita materialelor naturale din care sunt realizate si culorilor pamantii. Aceste produse sunt alegerea ideala pentru cabanele de munte, unde se pot amenaja alei care imita piatra, gratare sau focare din astfel de pavele, pavaje si dale beton. Este important ca amenajarea intr-un astfel de stil sa pastreze liniile naturale, firesti, prin forme cat mai neregulate, curbate, pentru ca stilul Carpatin este unul rustic, ce nu foloseste forme geometrice.

O astfel de amenajare cu pavele, dale beton ori pavaje in stil Carpatin se poate accesoriza, utilizand: lazi din lemn, decoratiuni din paie, conuri de brad, flori sau frunze uscate, cosuri din lemn sau rachita, cutii decorative, aranjamente cu flori colorate, paturi sau perne decorative din imitatie de blana - toate, de preferat, in nuante pamantii: café, alb crem, maro sau culoarea pietrei de granit.

Carpatin
Carpatin
Carpatin

Idei suplimentare in amenajarea cu pavele, pavaje si dale beton in stil Carpatin

  • Pentru accente rustice, foloseste lemn (tratat cu uleiuri pentru rezistenta in timp) si piatra
  • Creeaza un aspect salbatic, prin includerea unor gramezi de pamant si bolovani
  • Adauga o curgere de apa in amenajarea ta cu pavaje, pavele si dale beton
  • Construieste focare si gratare imbracate in pavaj antichizat, pentru un aspect unitar
  • Foloseste obiecte taranesti sau din alte perioade, in scop estetic
  • Pastreaza totul cat mai natural in amenajarea ta

Recomandari de utilizare a produselor Elis Pavaje

Amenajarile cu pavele, borduri, pavaje si dale beton in stil Carpatin se potrivesc cel mai bine proiectelor ce includ materiale naturale - o cabana din busteni, o casa placata cu piatra sau o casa veche taraneasca reconditionata. In astfel de situatii, poti completa tabloul amenajarii tale perfecte cu realizarea de alei sau locuri de relaxare din pavaj Rustic café si alb crem sau pavele Pietra café si granit.

Pentru completarea decorului, include un Gard Premium sau un focar Ronda maro, teracota, cu aspect antichizat, ce se incadreaza perfect in stilul Carpatin. Astfel, poti petrece linistit serile la un foc de tabara. In cazul unei amenajari intr-o zona de munte sau deal, poti folosi elemente de treapta si blocuri de zid café sau alb crem. Adauga apoi palisade café cu alb crem pentru a marca zonele diferite si delimiteaza aleile cu borduri B8 Antico, borduri cilindrice alb crem sau pavele pe post de bordura.