search
Alege noi produse pentru amenajarea gradinii tale

Alege noi produse pentru amenajarea gradinii tale


Am lansat o serie de produse sub forma de  kituri pentru amenajarea gradinii tale: banci, focare si jardiniere realizate din prefabricate din beton vibropresat. “Prin aceasta gama am dorit, pe de o parte, sa ne aliniem la tendintele pe plan mondial in ceea ce priveste amenajarea gradinii si, totodata, sa reinterpretam in mod creativ si original utilizarea pavelelor pentru a infrumuseta curtile clientilor nostri” a declarat Bianka Dobre, Director marketing Elis Pavaje.

Focar Quadra

Am gandit si creat aceste produse in special pentru amenajari din zona rezidențiala, pentru zona HORECA: hoteluri, restaurante, piscine, SPA-uri, precum  si pentru spatii publice, ca de exemplu piete sau parcuri.  Pentru realizarea kiturilor am ales pavele cu aspect antichizat, din gama premium, deoarece acestea se situeaza constant în ultimii ani in topul preferintelor voastre. “In plus, suprafata special prelucrata pentru a crea aspectul patinat, in culori naturale, este usor de incadrat in orice amenajare, indiferent de stil. Noile produse  imbina armonios functionalitatea cu esteticul si sunt rezistente in timp.” a mentionat  Bianka Dobre. De exemplu, picioarele de sprijin ale bancilor Elis Pavaje pot deveni cu usurinta jardiniere, pentru o insula de umbra in culori vii, iar focarele se transforma rapid in bar, bancuta sau loc de picnic, dupa necesitate.

Iata produsele nou lansate: 2 focare – Ronda si Quadra - 2 banci – Resto si Robusta - si 3 jardiniere – Ronda, Quadra, Combi. Kiturile contin toate elementele necesare pentru a facilita montajul chiar de beneficiar.  Produsele sunt disponibile spre vanzare la nivel national in reteaua extinsa de distribuitori Elis Pavaje, in magazinele de bricolaj Dedeman si Hornbach si in showroom-urile de la Petresti, jud. Alba si Stoenesti, jud. Prahova.

Banca Resto

Gasesti mai multe informatii despre noile produse, inclusiv pretul de vanzare, in brosura Noi produse si idei pentru amenajarea gradinii 2017, pe care o poti vedea si downloada aici.

Te-ai decis si vrei sa iti amenajezi curtea sau gradina in aceasta toamna? Contacteaza un reprezentant Elis Pavaje din judetul tau. Spor la amenajat!