search
Servicii

Servicii


Esti in cautare de idei si solutii de amenajari exterioare?

Proiectare
Proiectare

Iti stam la dispozitie cu un pachet complet de lucrari privind amenajarile exterioare printre care amintim:

  • servicii de proiectare curti, gradini, spatii verzi, spatii de recreere, piete, parcari, folosind produsele noastre: pavele, dale, rigole, borduri, jardiniere, boltari, garduri sau ziduri de beton
  • sisteme de drenaj pentru suprafete cu specificatii variate
  • elemente de decor din produsele noastre: jardiniere, banci, elemente de delimitare spatii, mese, focare, s.a.m.d.

Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul proiectare Elis Pavaje la telefon 0747 050 571.

Transport
Transport

Gama de produse oferita de Elis Pavaje: dale, pavaje rezidentiale, pavaje industriale, borduri, rigole, blocheti, boltari din beton, blocuri modulare pentru garduri, jardiniere etc. este accesibila oricarui client din toata tara, cu ajutorul retelei noastre vaste de distribuitori. Partenerii nostri va pot asigura la cerere transportul si descarcarea marfii.

Pentru proiectele de amploare, Elis Pavaje asigura direct incarcarea si transportul produselor, in conditii optime, prin parcul propriu sau colaboratori transportul este asigurat de catre camioane dotate cu remorci si la nevoie, pentru facilitarea descaracarii, cu macara.

Montaj
Montaj

Unul dintre avantajele Elis Pavaje este serviciul profesional de montaj, care dispune de toate resursele pentru a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltari, lucrari de canalizare si alimentare cu apa.

Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Intretinere si reparatii
Intretinere si reparatii

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii cu pavele este faptul ca intretinerea se realizeaza cu usurinta. Recomandarea noastra, pentru pastrarea garantiei, este asigurarea serviciului de intretinere a pavajului anual, inainte de inceperea sezonului rece. Serviciile de intretinere le puteti realiza si dumneavoastra, respectand recomandarile de pe Intretinere.

La cerere, punem la dispozitie o echipa specializata in servicii de intretinere si reparatii.

Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.