search
Servicii

Servicii


Proiectare
Proiectare

Atunci cand esti in cautare de idei si solutii creative de amenajari exterioare, Elis Pavaje iti vine in intampinare cu servicii de proiectare 3D (realizata in CAD). Astfel, fie ca ai de amenajat un spatiu ca parte a unui proiect public sau propria curte - daca vorbim despre un proiect civil - accesand serviciul nostru de proiectare, te poti bucura de o simulare fotorealista, care sa integreze elemente precum: garduri, ziduri, jardiniere, focare ori mobilier de gradina.

Echipa Elis Pavaje iti sta la dispozitie cu un pachet complet de lucrari privind amenajarile exterioare, printre care amintim: proiect curte, proiectare peisagistica, amenajare piscina, amenajare curte, proiect gradina, amenajare peisagistica. Proiectul de consultanta design include recomandarea produselor Elis Pavaje in concordanta cu stilul cladirii, precum si planse 2D, simulari 3D fotorealiste si necesar de materiale.

Trimite o solicitare, impreuna cu o documentatie minima: plan de situatie cu zonele pietonale si carosabile aferente, releveu cotat, fotografii cu amplasamentul si surse de inspiratie in stilul dorit, pe adresa proiectare@elis.ro!

Intretinere si reparatii
Intretinere si reparatii

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii cu pavele este faptul ca intretinerea se realizeaza cu usurinta. Recomandarea noastra, pentru pastrarea garantiei, este asigurarea serviciului de intretinere a pavajului anual, inainte de inceperea sezonului rece.

Serviciile de intretinere le puteti realiza si dumneavoastra, respectand recomandarile de pe Intretinere.

La cerere, punem la dispozitie o echipa specializata in servicii de intretinere si reparatii.

Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Montaj
Montaj

Unul dintre avantajele Elis Pavaje este serviciul profesional de montaj, care dispune de toate resursele pentru a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltari, lucrari de canalizare si alimentare cu apa.


Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Transport
Transport

Gama de produse oferita de Elis Pavaje: dale, pavaje rezidentiale, pavaje industriale, borduri, rigole, blocheti, boltari din beton, blocuri modulare pentru garduri, jardiniere etc. este accesibila oricarui client din toata tara, cu ajutorul retelei noastre vaste de distribuitori. Partenerii nostri va pot asigura la cerere transportul si descarcarea marfii.

Pentru proiectele de amploare, Elis Pavaje asigura direct incarcarea si transportul produselor in conditii optime, prin parcul propriu sau colaboratori. Transportul este asigurat de catre camioane dotate cu remorci si la nevoie, pentru facilitarea descarcarii, cu macara.