Servicii

Servicii

Scopul nostru declarat este să dăm viață proiectelor de amenajare. Și nu oricum, ci respectând cele mai înalte norme de calitate. Oricât ar fi de fantezist, riguros sau rafinat, restrâns sau de amploare, proiectul va fi realizat complet, de la idee și până la forma finală, în termenii stabiliți. În acest sens vă prezentăm serviciile Elis Pavaje ce pot contribui la realizarea proiectului de amenajare.


Proiectare

Proiectare

Atunci când ești în căutare de idei și soluții creative de amenajări exterioare, Elis Pavaje iți vine în întâmpinare cu servicii de proiectare. Astfel, fie că ai de amenajat un spațiu ca parte a unui proiect public sau propria curte, accesând serviciul nostru de proiectare, te poți bucura de o simulare fotorealistă, care să integreze elemente precum: garduri, ziduri, jardiniere, focare ori mobilier de gradină. Proiectul de consultanță design include recomandarea produselor Elis Pavaje în concordanță cu stilul clădirii, precum și planșe 2D, simulări 3D și necesar de materiale.

Trimite o solicitare, împreună cu o documentație minimă: plan de situație cu zonele pietonale și carosabile aferente, releveu cotat, fotografii cu amplasamentul și surse de inspirație în stilul dorit, pe adresa proiectare@elis.ro!

Intretinere si reparatii

Întretinere pavaje

Unul dintre principalele avantaje ale amenajării cu pavele este faptul că întreținerea se realizează cu ușurință. Recomandarea noastră, pentru păstrarea garanției, este asigurarea serviciului de întreținere a pavajului anual, înainte de începerea sezonului rece.

Serviciile de întreținere le puteți realiza și dumneavoastră, respectând recomandările de întreținere din site.

La cerere, punem la dispoziție o echipă specializată în servicii de întreținere și reparații. Pentru mai multe detalii sau cereri de ofertă, contactează departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Montaj

Montaj

Unul dintre avantajele Elis Pavaje este serviciul profesional de montaj, care dispune de toate resursele pentru a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltări, lucrări de canalizare și alimentare cu apa.

Pentru mai multe detalii sau cereri de ofertă, contactează departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Transport

Transport

Gama de produse oferită de Elis Pavaje: dale, pavaje rezidențiale, pavaje industriale, borduri, rigole, blocheti, bolțari din beton, blocuri modulare pentru garduri, jardiniere etc. este accesibilă oricărui client din țoață tara, cu ajutorul rețelei noastre vaste de distribuitori. Partenerii noștri vă pot asigura la cerere transportul și descărcarea mărfii.

Pentru proiectele de amploare, Elis Pavaje asigură direct încărcarea și transportul produselor în condiții optime, prin parcul propriu sau colaboratori. Transportul este asigurat cu camioane dotate cu remorci și la nevoie, pentru facilitarea descărcării, cu macara.

Cu Elis Pavaje, totul se leagă!

Pentru a vedea produsele noastre sau pentru a obține o ofertă, vizitează cel mai apropiat distribuitor sau montator.

Vezi lista montatori