Servicii

Servicii

Scopul nostru declarat este sa dam viata proiectelor de amenajare. Si nu oricum, ci respectand cele mai inalte norme de calitate. Oricat ar fi de fantezist, riguros sau rafinat, restrans sau de amploare, proiectul va fi realizat complet, de la idee si pana la forma finala, in termenii stabiliti. In acest sens, va prezentam serviciile Elis Pavaje ce pot contribui la realizarea proiectului de amenajare.


Proiectare

Proiectare

Atunci cand esti in cautare de idei si solutii creative de amenajari exterioare, Elis Pavaje iti vine in intampinare cu servicii de proiectare. Astfel, fie ca ai de amenajat un spatiu ca parte a unui proiect public sau propria curte, accesand serviciul nostru de proiectare, te poti bucura de o simulare fotorealista, care sa integreze elemente precum: garduri, ziduri, jardiniere, focare ori mobilier de gradina. Proiectul de consultanta design include recomandarea produselor Elis Pavaje in concordanta cu stilul cladirii, precum si planse 2D, simulari 3D si necesar de materiale.

Trimite o solicitare, impreuna cu o documentatie minima: plan de situatie cu zonele pietonale si carosabile aferente, releveu cotat, fotografii cu amplasamentul si surse de inspiratie in stilul dorit, pe adresa proiectare@elis.ro.

Intretinere si reparatii

Intretinere pavaje

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii cu pavele este faptul ca intretinerea se realizeaza cu usurinta. Recomandarea noastra, pentru pastrarea garantiei, este asigurarea serviciului de intretinere a pavajului anual, inainte de inceperea sezonului rece.

Serviciile de intretinere le puteti realiza si tu, respectand recomandarile de intretinere din site.

La cerere, punem la dispozitie o echipa specializata in servicii de intretinere si reparatii. Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Montaj

Montaj

Unul dintre avantajele Elis Pavaje este serviciul profesional de montaj, care dispune de toate resursele pentru a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltari, lucrari de canalizare si alimentare cu apa.

Pentru mai multe detalii sau cereri de oferta, contacteaza departamentul montaj Elis Pavaje la adresa constantinroman@elis.ro sau telefon 0742 007 368.

Transport

Transport

Gama de produse oferita de Elis Pavaje: dale, pavaje rezidentiale, pavaje industriale, borduri, rigole, blocheti, boltari din beton, blocuri modulare pentru garduri, jardiniere etc. este accesibila oricarui client din toata tara, cu ajutorul retelei noastre vaste de distribuitori. Partenerii nostri va pot asigura la cerere transportul si descarcarea marfii.

Pentru proiectele de amploare, Elis Pavaje asigura direct incarcarea si transportul produselor in conditii optime, prin parcul propriu sau colaboratori. Transportul este asigurat cu camioane dotate cu remorci si la nevoie, pentru facilitarea descarcarii, cu macara.

Cu Elis Pavaje, totul se leaga!

Pentru a vedea produsele noastre sau pentru a obtine o oferta, viziteaza cel mai apropiat distribuitor sau montator.

Vezi lista montatori