Elis Pavaje - Produse pentru gradina

Produse pentru gradina

Gardurile, zidurile de inaltime mica si medie, palisadele, treptele, jardinierele au fost folosite înca din cele mai vechi timpuri la delimitarea proprietatilor sau ca elemente decorative in amenajarea spatiilor exterioare. Produsele ornamentale Elis Pavaje se realizeaza din beton vibropresat, beneficiind de aspectul deosebit al pietrei sparte sau uzate.
Produse pentru gradina

Doresti sa iti transformi spatiul exterior, sa iti creezi propriul refugiu? Te afli in cautarea unui partener de incredere, care sa iti ofere atat produse de calitate, cat si consultanta si suport pe tot parcursul lucrarii? Elis Pavaje iti furnizeaza un pachet complet de servicii, la cele mai inalte standarde. Concepem si producem cea mai variata gama de pavaje de pe piata romaneasca, de la pavele, dale de terasa, borduri, rigole si jardiniere, pana la blocheti, boltari de zidarie, de fundatie si garduri modulare din beton. Oferim servicii de transport, montaj si intretinere a produselor.

Indiferent de destinatia lucrarii, terasa, curte sau alee pietonala, primul element important este schitarea si amplasarea viitoarei amenajarii in spatiul disponibil. Creionarea asteptarilor privind functionalitatea te ajuta sa faci o prima selectie a solutiilor ce pot fi adoptate. Iti recomandam variante adaptate la mediul inconjurator, care sa imbine armonios aspectele estetice cu cerintele practice.

Odata ce ai stabilit destinatia si functionalitatile suplimentare necesare, poti alege dintr-o multime de forme neregulate sau elemente geometrice, pentru a le combina in ansamblul dorit. Ne adaptam dorintelor tale si te ghidam cu informatii despre modalitatile de insertie ale elementelor selectate, astfel incat ss se integreze perfect, indiferent de forma sau caracteristicile spatiului ales.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor in amenajarea spatiilor cu pavaje, punem la dispozitie atat posibilitati numeroase si creative de amenajare, cat si servicii de proiectare si montaj, care ne permit transformarea proiectelor din stadiul de schita si pana la constructia finala.