Ghiduri video montaje

Ghiduri video montaje

Produsele Elis Pavaje se utilizeaza in aplicatii consacrate, precum lucrari de pavaj sau delimitari de spatii, dar lista domeniilor de utilizare poate fi mult extinsa. Cautam in permanenta solutii noi care sa aduca un plus de valoare spatiilor exterioare, prin design si functionalitate.

Pavelele Elis Pavaje se pot transforma in jardiniere moderne, in banci pentru relaxare sau focare pentru “incingerea” atmosferei in serile racoroase. Elementele antichizate D6 sau placile de soclu pot fi folosite in mod ingenios la amenajarea unor bucatarii de vara sau a interioarelor cu aspect rustic.


Focar Quadra

In serile alaturi de prieteni, focarul poate deveni punctul de atracție. Folosit pentru un foc viu, fie ca bar sau ca masa, ne strangem in jurul lui sa depanam amintiri, sa ne facem planuri de vacanta sau pur si simplu sa ne bucuram de viata. Realizat din pavele din beton vibropresat cu aspect antichizat, este prevazut cu o cuva metalica speciala, rezistenta la foc intens. Acest model este disponibil in mai multe culori: alb-crem, maro si antracit.

Focar Ronda

Potrivit in special pentru amenajarile cu tenta rustica, atat ca materiale, cat si gama cromatica, acest focar poate deservi pana la 8 musafiri. Decoreaza-l cu pernite colorate si vei obtine un decor vesel si primitor! Inaltimea produsului este perfect adaptata astfel incat sa poata fi folosit si ca masa sau bar, cuva rotunda a focarului devenind platou de servire pentru musafiri.

Jardiniera Quadra

Usor de realizat si usor de intretinut, jardiniera Quadra este o alternativa rectangulara pentru un colt cu flori. Foloseste instructiunile de montaj pentru a realiza chiar tu un produs de ambient exterior. Detaliile produselor sunt disponibile pe fisele tehnice.

Jardiniera Ronda

Montajul jardinierelor este o joaca de copii, folosind kit-urile realizate de Elis Pavaje. Jardiniera Ronda este realizata din pavele antichizate si poate fi montata de catre tine pe baza instructiunilor produsului. Creeaza un aspect variat folosind jardinierele din gama Elis Pavaje.

Jardiniera Combi

Pentru spatiile cu dimensiuni generoase, jardiniera Combi este o alegere inspirata, atat ca functionalitate, cat si datorita design-ului modern, elegant. Planteaza in ea un arbust sau un copac ornamental si inconjoara-l cu flori in culori vii si, cu siguranta, va deveni un centru de atractie al amenajarii.

Banca Robusta

Construieste o banca folosind materialele si instructiunile din kitul Banca Robusta. Poate fi un nou loc de relaxare si odihna pentru tine. Pachetul contine pavele din beton vibropresat, cu aspect natural, antichizat si lemn lacuit, precum si accesoriile de fixare.

Banca Resto

Mobilierul exterior poate fi realizat din elemente originale, dar elegante si practice. De exemplu, banca de gradina Resto, ce combina jardinierele din pavele cu suprafata de lemn, rezultand un obiect versatil: estetic si confortabil. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.

Montaj borduri

Montajul bordurilor implica o atentie speciala, indiferent de destinatia acestora (delimitari suprafete, margini alei etc.) si implica etape ce trebuie respectate cu rigurozitate, pentru o lucrare durabila.

Montaj Gard Antico

Gardul Antico face parte din gama Premium Elis Pavaje. Este realizat din produse antichizate si completeaza perfect o amenajare cu pavele din gama Antico. Montajul presupune multa migala si atentie la detalii, motiv pentru care recomandarea noastra este sa apelezi la un montator autorizat. Desigur, si rezultatul este unul deosebit din punct de vedere vizual, atmosfera vintage fiind foarte bine recreata.

Gata de amenajare?

Descopera gama de produse pentru gradina intr-o gama variata de posibilitati.

Produse pentru gradina