Garanția calității

Garanția calității

Satisfacția clienților noștri reprezintă un deziderat pentru Elis Pavaje, iar pentru ca acest obiectiv să poată fi atins, fiecare angajat, de la manipulant până la manager de cercetare-dezvoltare, de la șofer până la director logistică, de la agent de vânzări la inginer, își manifestă implicarea și profesionalismul pe aria sa de activitate.


Certificatul de Garanție

Fiecare produs din gama Elis Pavaje este însoțit de un Certificat de performanță, care îi atestă calitatea și performanțele, în conformitate cu standardele din domeniu. Certificatul de calitate oferit iți permite să revendici drepturile oferite de garanție în condițiile respectării condițiilor stipulate în certificatul de garanție.

Pentru a beneficia de garanția acordată de producător, orice reclamație trebuie să fie însoțită de:

  • Copia facturii fiscale sau a bonului fiscal de achiziție a produselor marca Elis Pavaje SRL
  • Eticheta de identificare a produsului de pe folia de ambalaj a paletului din care să rezulte lotul de fabricație
  • Certificatul de garanție (cu toate datele corect introduse)
Vezi detalii

Completează datele pentru certificatul tău de garanție

Cum te putem contacta?
Acordă-ne câteva informații despre lucrarea ta

În conformitate cu prevederile regulamentului (UE) 2016/679, privind protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice ("GDPR"), Elis Pavaje SRL se angajează să păstreze datele tale exclusiv în scopul pentru care au fost trimise. În situația în care ulterior vei dori retragerea acestor date, te rugăm să trimiți o cerere pe e-mail marketing@elis.ro.

Vei primi certificatul tău de garanție pe email.

Certificări ISO

Elis Pavaje dorește să își mențină imaginea și reputația câștigate pe actuala piață concurențială din Romania, de furnizor al unor produse de calitate în domeniul producției și montajului pavelelor și bordurilor.

Conducerea companiei declară că implementarea și certificarea sistemului de management integrat calitate mediu sănătate și securitate ocupațională este compatibilă cu contextul și direcția strategica a organizației. Este o prioritate pentru dezvoltarea durabilă a societății și reprezintă un factor determinant de creștere a încrederii clienților și a partenerilor noștri.

Elis Pavaje ISO 9001:2015

Certificare ISO 9001:2015

Sistem de management al calității

Descarcă
Elis Pavaje ISO 14001:2015

Certificare ISO 14001:2015

Sistem de management de mediu

Descarcă
Elis Pavaje ISO 45001:2015

Certificare ISO 45001:2018

Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale

Descarcă