search
Garantia calitatii

Garantia Calitatii


1. Garantia Calitatii

Satisfactia clientilor nostri reprezinta un deziderat pentru Elis Pavaje, iar pentru ca acest obiectiv sa poata fi atins, fiencare angajat: de la manipulant pana la manager de cercetare-dezvoltare, de la sofer pana la director logistica, de la agent de vanzari la inginer, isi manifesta implicarea si profesionalismul pe aria sa de activitate.

Fiecare produs din gama Elis Pavaje este insotit de un Certificat de performanta, care ii atesta calitatea si performantele, in conformitate cu standardele din domeniu.

Certificatul de calitate oferit iti permite sa revendici drepturile oferite de garantie in conditiile respectarii conditiilor stipulate in certificatul de garantie.

Certificat garantie ianuarie 2017 specimen Certificat garantie ianuarie 2017 specimen

Obtine BONUS 1 an de extragarantie la inregistrarea pe pagina noastra. Certificatul tau de garantie poate fi accesat aici .

2. Certificari ISO

Elis Pavaje doreste sa isi mentina imaginea si reputatia castigate pe actuala piata concurentiala din Romania, de furnizor al unor produse de calitate in domeniul productiei si montajului pavelelor si bordurilor. Conducerea companiei declara ca implementarea si certificarea sistemului de management integrat calitate mediu sanatate si securitate ocupationala este compatibila cu contextul si directia strategica a organizatiei si este o prioritate pentru dezvoltarea durabila a societatii si un factor determinant de crestere a increderii clientilor si a partenerilor nostri.

ISO-9001
SR-EN-14001
SR-EN-18001