Garantia calitatii

Garantia Calitatii


1. Garantia Calitatii

Satisfactia clientilor nostri reprezinta un deziderat pentru Elis Pavaje, iar pentru ca acest obiectiv sa poata fi atins, fiecare angajat: de la manipulant pana la manager de cercetare-dezvoltare, de la sofer pana la director logistica, de la agent de vanzari la inginer, isi manifesta implicarea si profesionalismul pe aria sa de activitate.

Fiecare produs din gama Elis Pavaje este insotit de un Certificat de performanta, care ii atesta calitatea si performantele, in conformitate cu standardele din domeniu.

Certificatul de calitate oferit iti permite sa revendici drepturile oferite de garantie in conditiile respectarii conditiilor stipulate in certificatul de garantie.

Certificat garantie ianuarie 2017 specimen Certificat garantie ianuarie 2017 specimen

2. Certificari ISO

Elis Pavaje doreste sa isi mentina imaginea si reputatia castigate pe actuala piata concurentiala din Romania, de furnizor al unor produse de calitate in domeniul productiei si montajului pavelelor si bordurilor. Conducerea companiei declara ca implementarea si certificarea sistemului de management integrat calitate mediu sanatate si securitate ocupationala este compatibila cu contextul si directia strategica a organizatiei. Este o prioritate pentru dezvoltarea durabila a societatii si reprezinta un factor determinant de crestere a increderii clientilor si a partenerilor nostri.

ISO-9001
SR-EN-14001
SR-EN-18001

Descarca certificatul tau de garantie!

Orice reclamatie adresata producatorului trebuie sa fie insotita de:

  • copia facturii fiscale sau a bonului fiscal de achizitie a produselor marca Elis Pavaje SRL
  • eticheta de identificare a produsului de pe folia de ambalaj a paletului din care sa rezulte lotul de fabricatie
  • certificatul de garantie (cu toate datele corect introduse)

Informatii despre tine prin care sa te putem contacta

In conformitate cu prevederile regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice ("GDPR") Elis Pavaje SRL se angajeaza sa pastreze datele dvs. exclusiv in scopul pentru care au fost trimise. In situatia in care ulterior veti dori retragerea acestor date, va rugam sa transmiteti o cerere pe marketing@elis.ro

Informatii despre lucrarea ta