search
Beneficii client

Beneficii client


Experienta
Experienta

28 de ani de activitate reprezinta o prima garantie a succesului nostru de a transforma visele in realitate. Experienta dobandita in urma multitudinii si diversitatii proiectelor realizate in acest timp ne-a ajutat sa extindem si sa imbunatatim constant gama de produse si serviciile companiei. Elis Pavaje este recunoscut drept liderul pietei de pavaje din Romania.

Servicii integrate
Servicii integrate

Clientii isi doresc nu doar sa cumpere pavele, ci au nevoie de surse de inspiratie, de consultanta in alegerea modelelor adecvate si de o echipa de montatori profesionisti, care sa le execute proiectul.

Pentru a raspunde acestor cerinte in amenajarea spatiilor cu pavaje, va oferim surse de inspiratie pentru amenajari creative, cat si servicii de proiectare si montaj. Cu Elis aveti astfel garantia si satisfactia unui proiect integrat, realizat de la stadiul de schita pana la punerea finala in opera, respectand termenul de executie si standardele de calitate din domeniu.

Garantia calitatii
Garantia calitatii

La baza performantelor noastre din cei peste 28 de ani de activitate stau calitatea si respectul fata de client. Fiecare angajat respecta principiul Elis Pavaje in afaceri: clientul si imbunatarirea continua sunt in centrul atentiei tuturor activitatilor.
Pentru ca avem incredere in materialele folosite, in procesul de fabricare si in performantele echipei de montaj, oferim 5 ani de garantie atat pentru produsele noastre, cat si pentru lucrarile realizate.

Incredere
Incredere

Increderea este esentiala in modul in care ne desfasuram activitatea si in conduita pe care o avem fata de clienti. Ne place sa iti ascultam parerile, oferim sfaturi, asistenta si stim ca seriozitatea este o calitate care poate fi dobandita doar prin respectarea promisiunilor stabilite, de fiecare data. Sustinem reusita reciproca in parteneriate de lunga durata ca principii de baza in business, pe care le respectam atat cu clientii cat si cu partenerii nostri.

Design
Design

Din dorinta de a oferi clientilor libertate fara limite in amenajarea spatiilor exterioare, punem la dispozitie o gama de 250 de produse si 22 nuante. Totul, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a alege dintre mai multe stiluri, sa te poti juca cu cromatica si sa imbini diverse texturi.

Inovatie
Inovatie

Avem o preocupare permanenta sa conturam noi tendinte, sa adaugam un plus de inspiratie prin modul nostru de transpunere in realitate a amenajarilor. Studiem si urmarim evolutiile la nivel mondial, cautam in permanenta sa fim mai buni pentru a putea furniza produse noi in fiecare an.

Aproape de tine
Aproape de tine

Ne dorim sa fim si mai aproape de tine. De aceea comercializam produsele Elis Pavaje in intreaga tara, printr-o retea de peste 150 de parteneri care iti stau la dispozitie pentru a-ti prezenta numeroasele posibilitati de amenajare a suprafetelor. Nu ezita sa ceri informatii suplimentare despre produsele noastre sau recomandari pentru echipe de montaj.