Beneficii client

Beneficii client

De ce să alegi Elis Pavaje pentru proiectul tău?

Peste 32 de ani de activitate reprezintă o primă garanție a succesului nostru de a transforma visele în realitate. Experiența dobândită în urma multitudinii și diversității proiectelor realizate în acest timp ne-a ajutat să extindem și să îmbunătățim constant gama de produse și serviciile companiei. Elis Pavaje este recunoscut drept liderul pieței de pavaje din Romania.


Servicii integrate

Servicii integrate

Clienții își doresc nu doar să cumpere pavele, ci au nevoie de surse de inspirație, de consultanță în alegerea modelelor adecvate și de o echipă de montatori profesioniști, care să le execute proiectul. Pentru a răspunde acestor cerințe în amenajarea spațiilor cu pavaje, îți oferim atât surse de inspirație pentru amenajări creative, cât și servicii de proiectare și montaj.

Astfel, cu Elis Pavaje ai garanția și satisfacția unui proiect integrat, realizat de la stadiul de schiță până la punerea finală în operă, respectând termenul de execuție și standardele de calitate din domeniu.

Garanția calității

Garanție

La baza performanțelor noastre din cei peste 32 de ani de activitate stau calitatea și respectul față de client. Fiecare angajat respectă principiul Elis Pavaje în afaceri: satisfacția clientului și îmbunatățirea continuă sunt în centrul atenției tuturor activităților.

Pentru că avem încredere în materiile prime folosite în procesul de fabricare și în performanțele echipei de montaj, oferim garanție atât pentru produsele noastre, cât și pentru lucrările realizate de angajații și partenerii noștri.

Încredere

Încredere

Încrederea este esențială în modul în care ne desfășurăm activitatea și în conduita pe care o avem față de clienți. Ne place să iți ascultăm părerile, oferim sfaturi, asistență și știm că seriozitatea este o calitate care poate fi dobândită doar prin respectarea promisiunilor stabilite, de fiecare dată.

Susținem reușita reciprocă în parteneriate de lungă durată ca principii de bază în business, pe care le respectăm atât cu clienții, cât și cu partenerii noștri.

Design

Design

Din dorința de a oferi clienților libertate fară limite în amenajarea spațiilor exterioare, punem la dispoziție o gamă de peste 250 de produse și 22 de nuanțe. Totul, pentru că tu să ai posibilitatea de a alege dintre mai multe stiluri, să te poți juca cu cromatica și să îmbini diverse texturi.

Inovație

Inovație

Suntem preocupați în permanență să conturăm noi tendințe, să adaugăm un plus de inspirație prin modul nostru de transpunere în realitate a amenajărilor. Studiem și urmărim evoluțiile la nivel mondial, căutam în permanență să fim inventivi, pentru a putea furniza produse noi în fiecare an.

Aproape de tine

Rețea națională

Ne dorim să fim și mai aproape de tine. De aceea comercializăm produsele Elis Pavaje în întreagă țară, printr-o rețea de peste 150 de parteneri care iți stau la dispoziție pentru a-ți prezenta numeroasele posibilități de amenajare a suprafețelor. Nu ezita să ceri informații suplimentare despre produsele noastre sau recomandări pentru echipe de montaj.

Cu un pas mai aproape de o amenajare de vis!

Cere o ofertă personalizată și te vom ajuta să alegi soluția potrivită pentru proiectul tău.

Cere oferta