Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Elis Pavaje este o companie cu capital 100% românesc, ce deține 4 fabrici în Romania ce produc prefabricate mici din beton: pavele, borduri, rigole, dale, produse pentru grădină, bolțari, blocheți, produse de canalizare, pavele și borduri din piatră andezit. De asemenea, Elis Pavaje este distribuitorul exclusiv al plăcilor ceramice de exterior, Meissen Keramik.

La fiecare punct de lucru & fabrică, am amenajat câte o expoziție în aer liber.

Vezi locațiile

Daca ești la distanță prea mare de showroom-urile noastre, vizitează un distribuitor care deține fie o amenajare, fie expozoare cu produsele Elis Pavaje.

Vezi distribuitori

Toate cele 4 showroom-uri se pot vizita în orice moment al zilei, fiind amenajate la intrarea în incinta fabricilor, în aer liber și sunt permanent disponibile spre vizitare.

Amenajarea unei curţi cu pavaje se ridică la costuri de circa 200-300 lei/mp, în funcție de complexitatea lucrării și de caracteristicile terenului. Prețul include produsele folosite, cât şi manopera - pregătirea terenului şi montarea propriu-zisă a pavelelor şi, după caz, a bordurilor. Ține cont că vei avea nevoie și de materiale suport, șorț, nisip, precum și de servicii de transport pentru materiale. Pentru achiziția produselor, îți recomandăm să vizitezi un distribuitor, iar pentru serviciile de montaj să contactezi un montator.

În funcţie de caracteristici, preţul pavelelor Elis Pavaje variază între 50 şi 135 de lei/mp (fără TVA).

Vrei să afli mai multe?

Caută acum cel mai apropiat distribuitor sau montator Elis Pavaje.

Contact