search
Cea mai frumoasa amenajare cu Elis Pavaje

Cea mai frumoasa amenajare cu Elis Pavaje


Ai realizat amenajari exterioare care merita sa fie vazute?

Fie ca esti montator de pavele sau peisagist, daca poti sa ne recomanzi o lucrare in care sunt montate produsele Elis Pavaje, ai ceea ce cautam!

Inscrie proiectul tau favorit si poti castiga unul din premiile trimestriale sau poate chiar premiul cel mare!


Inscrie-te acum!


Incarca mai multe poze relevante pentru lucrarea finalizata, amenajata cu produse Elis Pavaje si spatii verzi. Nu premiem frumusetea fotografiilor, ci frumusetea amenajarilor!


Premii*:

  • 4 premii trimestriale: produse Elis Pavaje in valoare de 2400 lei SAU Voucher valoric Dedeman de 1200 lei

  • 1 premiu anual : 2500 lei.
*Valori cu TVA la pret de lista, sume brute


REGULAMENT CONCURS

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea concursului "Cea mai frumoasa gradina ELIS Pavaje" initiat de S.C ELIS PAVAJE S.R.L. si se adreseaza unei anumite categorii de participanti (anume desemnata), reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei activitati:


CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1 Organizatorul concursului "Cea mai frumoasa gradina ELIS Pavaje" este S.C. ELIS PAVAJE S.R.L. (denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).
1.2 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
1.3 Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, prin accesarea site-ului www.elis.ro si pe pagina de facebook elispavaje


CAPITOLUL 2. ELIGIBILITATE

2.1 Sunt eligibile sa participe toate persoanele rezidente in Romania, care au implinit varsta de 18 ani si
lucreaza pentru o companie de montaj prefabricate din beton
lucreaza pentru o companie de amenajari peisagistice.
Nu au dreptul de participare la acest Concurs angajatii Organizatorului, precum si sotul/sotia si rudele pana la gradul 4 ai acestora.

2.2 La cererea organizatorului, angajatii companiei trebuie sa furnizeze consimtamantul scris al angajato rului pentru participare. Participantii se asigura ca au dreptul sa faca fotografii cu proprietatea aratata si, astfel, sa participe la campanie. De asemenea, participantul da asigurari ca locatia este proprietatea proprie sau ca participarea la actiune a fost convenita in scris cu proprietarul.

Nota: Imaginile care infatiseaza persoanele, placutele de inmatriculare sau alte date cu caracter personal nu vor fi acceptate din motive de protectie a datelor si vor fi sterse imediat daca nu este prezentat acordul persoanelor infatisate sau al proprietarului vehiculelor infatisate.

2.3 Lucrarile fotografiate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
Lucrarile fotografiate trebuie sa fie amenajate cu produse Elis Pavaje.
Sa fie complet amenajate cu pavele, dale, borduri, ziduri, trepte, produse pentru gradina
Sa aiba finalizata lucrarea de amenajare peisagera
Sa respecte principii de estetica
Lucrarile amenajate sa aiba maxim 3 ani de la finalizare
La nevoie, daca fotografii incarcate nu sunt suficient de concludente, se vor cere altele suplimentare.


CAPITOLUL 3. DURATA CONCURSULUI

3.1 Perioada concursului este de 1 an si se desfasoara intre 01.06.2020 si 31.05.2021
3.2 Participari trimestriale:
01.06.2020-31.08.2020

01.09.2020- 30.11.2020

01.12.2020 – 28.02.2021

01.03.2021 – 31.05.2021


CAPITOLUL 4. PREMII

4.1 Premii trimestriale:
In fiecare trimestru se selecteaza 1 lucrare castigatoare care va beneficia de un premiu constand in:

  • Voucher pentru produse Elis Pavaje in valoare de 2400 lei ( TVA inclus)
  • SAU
  • Voucher valoric de 1200 lei (Dedeman)

Premiul cel mare: La final de an se selecteaza un castigator pentru “Cea mai frumoasa gradina cu Elis Pavaje” din cele 4 proiecte premiate trimestrial. Castigatorul primeste suma de 2500 lei premiu (suma bruta) si urmeaza a primi o pagina dedicata lucrarii din concurs, in catalog Elis Pavaje.
Premiantii vor fi contactati in termen de max 2 saptamani de la finalizarea perioadei de participare.
Toti premiantii vor avea lucrarile fotografiate si publicate in mediile de promovare Elis Pavaje SRL


CAPITOLUL 5 CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru fiecare lucrare inscrisa trebuie sa fie incarcate din sistem cel putin una si maximum cinci fotografii. Participantii sunt de acord ca putem salva detaliile de contact in scopurile noastre interne si ca ii putem contacta. Toti participantii, ale caror proiecte sunt eligibile pt castigatori, pot fi contactati de noi pentru programarea unei sedinte foto profesionale. Proprietarii locatiilor sunt de acord ca putem face fotografii ale proprietatii si acorda companiei Elis Pavaje drepturile de utilizare gratuita a materialului foto in scop publicitar pentru o perioada nelimitata.


CAPITOL 6. SELECTIE / NOTIFICARE CASTIGATORI

Proiectele participantilor sunt evaluate de departamentul de marketing si vanzari . Castigatorii sunt selectati de departamentul marketing.

Notificarea participantilor
Participantii ai caror proiecte vor fi considerate castigatoare dupa evaluarea juriului, vor fi contactati si se va discuta despre perioada in care se poate organiza o sesiune de fotografiere.

Predarea castigurilor
Castigatorul va fi contactat, iar premiul va fi inmanat personal de catre un angajat Elis Pavaje.

Excluderea din participare
Organizatorul isi rezerva, de asemenea, dreptul, de a exclude persoanele de la participare daca exista motive legitime, de exemplu:

  • dificultati in legatura cu accesul la locatie sau la implementarea campaniei foto,
  • in cazul incalcarii conditiilor de participare,
  • in caz de informatii incorecte sau inselatoare in legatura cu participarea la competitie.


CAPITOL 7. INREGISTRARE SI PROTECTIE DATE PERSONALE

Pentru a participa la campanie, este necesar sa furnizati date cu caracter personal (nume, prenume, companie, adresa de e-mail, strada / numar de casa, cod postal si oras). Participantul asigura ca informatiile personale pe care le-a furnizat sunt veridice si corecte.


Informatiile furnizate vor fi folosite doar in scopul desfasurarii concursului, dupa care acestea vor fi sterse. Datele personale ale participantului nu vor fi transmise catre terti fara acordul lui.
Mai multe informatii despre protectia datelor pot fi gasite in politica noastra de protectie a datelor pe https://elis.ro/termeni-si-conditii


Consimtamantul de a utiliza materiale foto si video
Prin participarea la aceasta competitie iti dai consimtamantul pentru ca ELIS Pavaje SRL prin reprezentantii sai sa poata utiliza in mod gratuit inregistrari foto si video realizate pe durata desfasurarii concursului pentru urmatoarele scopuri de marketing: pe site elis.ro, pe platformele de socializare ale companiei: YouTube, Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn, utilizarea inregistrarilor in scop publicitar (tiparit si digital). Aceasta utilizare face ca inregistrarile sa fie accesibile pentru un public larg, incontrolabil. Utilizarea inregistrarilor in alte scopuri decat cele mentionate mai sus sau o modificare necesita consimtamant suplimentar. Acest consimtamant este voluntar si poate fi revocat in orice moment, in scris, cu efect viitor. In cazul in care nu este acordat sau consimtamantul deja dat este retras, nu exista dezavantaje pentru persoana in cauza.


Pana la stergerea inregistrarilor, acestea raman stocate pe serverele ELIS PAVAJE SRL. Accesul la locatiile de stocare este limitat la persoanele necesare. Inregistrarile vor fi sterse imediat ce persoana vizata isi va retrage consimtamantul.


Pentru informatii suplimentare contactati departamentul marketing la marketing@elis.ro sau 0744381918.


Inscrie-te acum!