search
Concurs de amenajare exterioara – Spatiile se leaga prin pavaje

Concurs de amenajare exterioara – Spatiile se leaga prin pavaje


Esti pasionat de design exterior si peisagistica? Te invitam sa participi la concursul de idei si proiecte "Spatiile se leaga prin pavaje", dedicat amenajarii spatiului expozitional Elis Pavaje din Secuienii Noi, jud. Neamt.

Concursul se adreseaza studentilor si absolventilor arhitecti, urbanisti si peisagisti din Romania, care pot participa atat ca persoane fizice, cat si juridice, individual sau in echipe de maxim 3 persoane. In mod obligatoriu, cel putin un membru al echipei trebuie sa fie student sau absolvent al Facultatii de Arhitectura G.M. Cantacuzino din Iasi.

Participantii sunt invitati sa isi exprime viziunea despre amenajarea spatiului expozitional Elis Pavaje de la fabrica din Secuienii Noi, judetul Neamt. Proiectele participantilor trebuie sa ilustreze o amenajare ambientala originala, atat la nivel functional, cat si estetic, astfel incat aceasta sa reprezinte o sursa de inspiratie pentru cei interesati de amenajarea exterioara cu paveje, gard, produse ornamentale sau kituri pentru gradina realizate din produse din beton vibropresat.

In urma jurizarii, se vor oferi 3 premii in bani: premiul I, in valoare de 600 euro, premiul al II-lea, in valoare de 300 euro si premiul al III-lea, in valoare de 100 euro. In plus, concurentul declarat castigator va participa la implementarea lucrarii alaturi de echipa de montaj si design Elis Pavaje. Inscrieri la concurs pana pe 26 octombrie, ora 23:59, iar data limita de predare a proiectelor este 7 decembrie, ora 17:00.

Concursul este initiat si organizat de Elis Pavaje, impreuna cu Facultatea de Arhitectura G.M. Cantacuzino - Iasi, Asociația Culturala Arhias. Pentru mai multe informatii si inscrieri, accesati Regulamentul concursului, disponibil aici: Regulament concurs.

Va dorim mult succes si asteptam cu drag proiectele voastre!