search
Descopera noile produse Elis Pavaje

Descopera noile produse Elis Pavaje


Oferta de produse, editia Februarie 2018, care aduce noutati in mai multe game de produse - pavele, borduri, garduri, rigole, auxiliare - este disponibila pe site. "Suntem atenti la dinamica pietei si flexibili. Fie ca este vorba despre un model situat in topul vanzarilor, pe care il extindem apoi pe noi dimensiuni de pavaj, cum este Cortina P7 café, sau despre produse originale, cerute de mari jucatori de pe piata rezidentiala sau de infrastructura, cum sunt produsele de marcaj si atentionare, ne adaptam cerintelor pietei si livram calitate si noutate.” a declarat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

Noile produsele sunt disponibile in toata tara, in cele mai importante centre de bricolaj si in reteaua nationala cu peste 150 distribuitori. 

Noutati gama pavele

Cortina P7 combina eleganta pavelelor de mari dimensiuni, potrivite spatiilor largi, cu eleganta si originalitatea suprafetei colormix a pavelelor din gama Cortina. Alege Cortina P7 pentru un aspect modern, elitist al amenajarii.

Dreptunghi D8 este un nou model clasic, care ramane mereu in tendintele de amenjari exterioare. Este recomandat pentru amenajarea spatiilor publice ample, de exemplu parcuri, piete, alei si zone acces auto, precum si a spatiilor private: curti, terase, sedii de magazine. Pentru un plus de culoare si dinamism, creeaza in amenajare un model din 2 culori.

Noutati gama auxiliare

Pavelele de marcaj si atentionare P3 si P5 sunt o noutate pe piata de profil din Romania. Lansate pentru a raspunde cerintelor pietei, ca urmare a modificarilor legislative privind marcarea anumitor zone, aceste produse se bucura de un interes crescut in piata.

Cele 3 produse noi care intra in aceasta categorie sunt pavele acces biciclete, pavele parcare si pavele accesibilitate, de dimensiuni 200 x 200 mm. Fiecare produs este disponibil in 2 variante de grosime: 6 cm pentru modelele P3 si 8 cm pentru modelele P5.

Bordura B14 este un model de bordura carosabila ce se remarca prin inaltimea de 400 mm.

Modelul Capac gard 3 aduce ca noutate o suprafata in 4 ape, eleganta si practica, datorita formei patrate, 300 x 300 mm. Este recomandat atat pentru modelul de gard clasic, cat si pentru cele premium.

Rigola scafa R10 este un model nou, de mari dimensiuni, util pentru a pastra curata si functionala suprafata amenajata, indiferent de vreme.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare amenajarii exterioare a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti, garduri si produse ornamentale. Descopera produsele noastre, aici.