Elis Pavaje - amenajare de aproape 20 000 mp la cel mai nou teren de golf din Romania

Elis Pavaje - amenajare de aproape 20 000 mp la cel mai nou teren de golf din Romania


Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou teren de golf din Romania, Theodora Golf Club, construit in Teleac, judetul Alba, de patronul Transavia, Ioan Popa. Contractul, in valoare de 2.200.000 lei, a constat in furnizarea de pavele din beton vibropresat, precum si in servicii de montaj, pentru o suprafata de cca 18.500 mp decopertata si amenajata cu produse Elis Pavaje.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si a parcarilor, precum si pentru amenajarea spatiului de relaxare, agrement si cazare din cadrul clubului, in alegerea modelelor si culorilor tinandu-se cont de specificul fiecarei destinatii. Astfel, pentru spatiile pietonale, arhitectii au ales pavele premium, din gama Antico si Umbra, de dimensiuni variate, in culori complementare, alb-crem si antracit, care completeaza stilul arhitectural modern al ansamblului. De asemenea, ansamblul de 14 vile si zona de agreement a clubului au fost amenajate cu pavele premium. Pentru zonele cu trafic auto, cai de acces si parcari, s-a optat pentru  produse adecvate acestei destinatii, rezistente si durabile, Elfix si Dreptunghi D2. Amenajarea a fost completata cu borduri, palisade, elemente de treapta, precum si blocheti. Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje si s-au desfasurat pe o perioada de aproximativ 6 luni.  

 „Theodora Golf Club este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse in acest an. Produsele noastre adauga un plus de eleganta amenajarii si se integreaza cu succes in peisajul natural de o frumusete aparte, sustinand de asemenea conceptul de produse prietenoase cu mediul, fiind fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietris, ciment, nisip, apa).”, a declarat Emil Gota, director general al Elis Pavaje.

Theodora Golf Club a fost construit in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, pe o suprafata de 62 de hectare, dupa o investitie cifrata la 15 milioane de euro. Principala atractie a complexului este terenul de golf, cu o suprafata de 56 hectare, pe care se desfasoara cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din tara noastra.

Complexul Theodora Golf Club cuprinde, pe langa terenul de golf, un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele, o sala de conferinte, o piscina exterioara, cladirea administrativa a clubului, un bar si un restaurant rafinate.

Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa si fiica sa Theodora, familia Popa fiind detinatoarea companiei Transavia, specializata in productia de carne de pui.