search
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea noului stadion din Craiova

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea noului stadion din Craiova


Elis Pavaje a amenajat spatiile exterioare ale noului stadion Ion Oblemenco din Craiova, inaugurat in data de 10  noiembrie. Contractul s-a desfasurat pe o perioada de aproximativ 6 luni si a constat in furnizarea de pavele, borduri si elemente ornamentale din beton vibropresat, precum si in servicii de montaj.    

 “Suntem onorati ca am fost alesi ca parteneri pentru a reconfigura spatiile exterioare ale stadionului Ion Oblemenco, stadion cu traditie in istoria fotbalului românesc. Proiectul de amenajare a fost unul complex, atat ca suprafata, cat si din punct de vedere al arhitecturii, cu 11 produse din portofoliul Elis Pavaje” a declarat Vasile Gota, Director executiv al companiei.

 Elis Pavaje a livrat pavele si borduri pentru o suprafata de aproximativ 45.000 mp. Produsele alese de arhitecti, din gama standard, culoare clasica ciment, au fost utilizate pentru amenajarea trotuarelor si aleilor de acces pietonal, a zonelor de acces si parcare auto si a unei piatete pietonale situate in fata intrarii principale a stadionului. 

Pentru zonele de trafic pietonal s-au utilizat pavele in forma de dreptunghi D1 si D4, iar pentru cel auto au fost preferate modelul Frunza, autoblocant, datorita rezistentei crescute la traficul greu, specific locatiei. 

Amenajarea zonei de acces in stadion si a piatetei din fata complexului sportiv a fost completata cu elemente de treapta, blocheti si blocuri de zid, din gama premium, culoare antracit, utilizate pentru demarcarea spatiilor verzi si construirea unor jardiniere de efect, de mari dimensiuni. De asemenea, compania Elis Pavaje a livrat pentru acest proiect asfalt si betoane. 

Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje. In plus, compania a oferit servicii de amenajare a zonelor verzi: decopertare, nivelare, umplere cu pamant si pregatire pentru insamantare.

 “Suntem mutumiti de rezultatul final al proiectului si ne bucuram ca am fost alesi ca antreprenor de specialitate in asocierea CONA & ACI & Dico si Tiganas, in care CONA a avut rol de lider de asociere. Este, pentru noi, o lucrare de referinta, realizata conform standardelor occidentale” a completat Emil Gota, Directorul general al companiei Elis Pavaje.