Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 950,000 lei pentru amenajarea exterioara a celui mai nou mall din Bucuresti – ParkLake

Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 950,000 lei pentru amenajarea exterioara a celui mai nou mall din Bucuresti – ParkLake


Elis Pavaje, a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat pe 1 septembrie. Contractul, in valoare de 950,000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de cca 18.000 mp.

 

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si amenajarea spatiului de legatura dintre centrul comercial ParkLake si Parcul Titan. Suprafata amenajata se intinde pe 18.000 mp, iar in realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium Elis Pavaje, realizate din beton vibropresat.

 

Pentru spatiile pietonale arhitectii au ales un produs de pavaj versatil, care se integreaza perfect in ambientul specific centrului comercial ParkLake. Modelul Antico P6 a fost utilizat in combinatie de nuante Alb-Crem, Travertin, Antracit si Teracota. Amenajarea a fost completata de produse ornamentale din blocuri de zid, dale tactile cu rol de directionare a persoanelor cu deficienta de vedere, elemente de gard si elemente de treapta. Montajul lucrarii a fost realizat de o companie din Bucuresti, partener Elis Pavaje.

 

„ParkLake este unul dintre cele mai mari proiectele pentru care am furnizat produse in acest an. Suntem incantati de conceptul sau arhitectural sustenabil, ce integreaza armonios natura in spatiul modern al complexului, oferind vizitatorilor o experienta aparte. Produsele noastre adauga un plus de valoare intregii amenajari si, de asemenea, se aliniaza cu succes conceptului de design prietenos cu mediul inconjurator, deoarece sunt fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietris, ciment, nisip, apa)”, a declarat Emil Gota, director general al Elis Pavaje.

 

Mall-ul ParkLake are o suprafata inchiriabila de 70.000 mp si include peste 200 de magazine, unele venite in premiera pe piata din Romania, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante in zona de food court, un hipermarket Carrerfour, un club WorldClass, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis, 2.450 de locuri de parcare si un patinoar artificial.

 

Acest mall, unicul din zona Titan, vine cu o perspectiva noua asupra cumparaturilor, agrementului, sportului si relaxarii, oferind o gama diversa de activitati pentru intreaga familie. Designul exterior si interior, unic si sustenabil, este dezvoltat in jurul conceptului “parc-natura-familie”, care integreaza ParkLake ca o extensie a mediului relaxant al parcului Titan, situat in vecinatate. Proiectul a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun proiect la categoria ‘Concept & Design Project of the Year’ la cea de-a zecea editie a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015.

 

Elis Pavaje este de 25 de ani liderul pietei pavajelor din Romania. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton si asigura toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare pana la transport, montaj si intretinerea pavajului. Avantajele amenajarii exterioare cu pavele vibropresate includ, pe langa functia estetica, rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna, inclusiv in cazul suprafetelor cu trafic ridicat.

 

Despre Elis Pavaje

 

Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro.