Elis Pavaje isi extinde gama de pavaje rezidentiale

Elis Pavaje isi extinde gama de pavaje rezidentiale


Elis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania, isi extinde gama de pavaje rezidentiale premium cu modele in mixuri de culori, in urma unei investitii de aproximativ 100.000 euro. Noile nuante sunt obtinute printr-un procedeu special care permite imbinarea culorilor intr-un mod estetic si vin in completarea modelelor monocrome, pentru a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de solutii de amenajare. Produsele vor fi disponibile in toata tara, in cele mai importante centre de bricolaj si in reteaua nationala cu peste 150 distribuitori. 

 „Oricat de diverse sunt preferintele clientilor in materie de amenajari exterioare cu pavaj, incercam intotdeauna sa le oferim solutii optime si personalizate. Prin noile nuante vrem sa venim in intampinarea celor care isi doresc sa adauge mai multa valoare estetica spatiului exterior, prin inlocuirea produselor in culori terne, cu mixuri de culori si suprafete texturate. Clientii vor sa reproduca texturi si culori ale naturii, folosind materiale moderne, precum pavelele din beton vibropresat, care asigura o durabilitate crescuta in timp. Ne dorim ca noile modele sa inspire cat mai multi clienti sa-si transforme curtea si gradina intr-un ambient unic” a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.

 Pentru clientii care prefera modelele de dimeniuni mari, Elis Pavaje a lansat pavajul Cortina P4, care impresioneaza prin mixul special de nuante si formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in trei nuante – dolomit, tempo și granit si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat.

 Cei care vor sa ofere spatiului personal un aspect dinamic si tineresc, pot opta pentru nuanta Festival, obtinuta dintr-un mix placut si vesel de culori. Nuanta este disponibila pentru mai multe modele de pavaj – Dreptunghi D2 si D4, Patrat P3 si . Pentru iubitorii designului inspirat din natura, Elis Pavaje propune nuanta Café, in culorile calde ale nisipului. Acest mix de culori este disponibil pentru modelele Rustic si Fantasia, fiind alegerea perfecta pentru spatii care imbina armonios elementele naturii si designul modern. Pana la sfarsitul anului, compania are in plan lansarea altor doua noi produse.

 Avantajele amenajarii exterioare cu dale si pavele includ rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, aspectul estetic deosebit, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna suprafetelor pavate, iar  comparativ cu betonul turnat, nu apar crapaturi.

 Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare amenajarii exterioare a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti, garduri si produse ornamentale.

 Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in Alba si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinere si curatare pavaj. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 9.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro.