Descopera stilul
Regal

Pentru cei care prefera un ambient clasic, dar in acelasi timp elegant si sofisticat, o amenajare in stil Regal se poate obtine si cu pavele/pavaje, palisade, ziduri, mobilier si dale beton.

Atat la inaltimea exigentelor Marchizului Jacques, cat si ale lui Tica.

Amenajare conturata cu stil

Stilul Regal este extrem de potrivit atunci cand iti doresti amenajarea cu pavele/pavaje si dale beton a unui spatiu amplu, caracterizat prin simetrie, atentie la detalii si elemente bine definite.

Vezi produsele

Cand te gandesti la stilul de amenajare Regal, primul cuvant care iti vine in minte este: formal. Recunoastem cu totii simtul ceremonial din amenajarea Palatului Versailles, de exemplu pomi fructiferi, grupuri simetrice de flori si sculpturi care stralucesc din fantani - ce reflecta gustul regal al secolului al XVII-lea. Daca ai o casa clasica, cu ferestre mari arcuite sau cu coloane, sau care, pur si simplu incorporeaza multe elemente simetrice, foarte atent realizate, vei fi incantat de o gradina amenajata in acest stil, cu pavele, pavaje si dale beton, care sa-ti puna si mai tare in valoare proprietatea.

Amenajarea exterioara in stil Regal este cea mai sofisticata, cu elemente foarte bine definite. O caracterizeaza simetria, gazonul, gardul viu, tufele perfect tunse, rondurile sau jardinierele de flori, spatiile largi, gardurile din beton sau din tufe inalte si pavele discrete, in tonuri naturale, deschise, de dimensiuni mici, amenajate cu multa grija. Cat despre mobilierul exterior, pentru gradinile regale fierul forjat sau piesele din nuiele de alun sunt binevenite. Importante sunt si elementele care particularizeaza locul de relaxare, si anume masa sau scaunele sofisticate, cu aspect pretios.

Regal
Regal
Regal

Idei suplimentare in amenajarea cu pavele, pavaje si dale beton in stil Regal

  • Aseaza simetric arbusti/tufe pe ambele laturi ale aleilor, pentru un aspect ordonat si odihnitor
  • Foloseste forme geometrice regulate pentru definirea spatiilor: cercuri, poligoane, patrate
  • Delimiteaza spatiile folosind garduri vii
  • Evidentiaza anumite puncte prin tufe tunse in forme deosebite
  • Adauga o fantana sau ronduri de flori viu colorate
  • Adauga elemente reci, din metal, pergole sau mobilier

Recomandari de utilizare a produselor Elis Pavaje

Amenajarea exterioara in stil Regal in care te vei regasi daca esti o persoana atenta la detalii si pedanta implica combinatia precisa intre pavele/pavaje, dale beton, borduri, palisade si elemente de zid sau de mobilier din beton cu spatiul verde.

Iti recomandam folosirea unor pavele/pavaje ori dale beton de dimensiuni mici, care permit un control maxim asupra formelor pe care vrei sa le obtii. Din oferta Elis Pavaje, poti alege: pavele Antico D2, P3 si P6 alb crem, maro patinat, pavaje Maris Antico alb crem, maro patinat, pavele Conic Antico alb-crem, antracit sau modelul Rondo Grande, alb crem, maro

Delimitarea proprietatii o vei face fie cu gard viu perfect taiat, fie cu gard realizat din produse Antico in culorile alb crem, maro, antracit sau Gard premium din elemente splitate, ce se preteaza pentru inaltimi de pana la 2m, pentru maxim de intimitate.

Pentru completarea ambientului foloseste jardiniere Quadra, Ronda alb crem, banci Resto si Robusta alb crem. Delimitarea suprafetelor din punct de vedere functional poate fi facuta cu borduri B8 antico, borduri cilindrice sau pavaje pe post de bordura. Foloseste nuante naturale, deschise, alb si crem, combinate cu nuante pamantii: café, maro sau maro patinat, pentru evidentierea elementelor din amenajare.