search
Tipuri de aplicatii

Tipuri de aplicatii


Produsele Elis Pavaje se utilizeaza in aplicatii consacrate, precum lucrari de pavaj sau delimitari de spatii, dar lista domeniilor de utilizare poate fi mult extinsa. Suntem interesati sa cautam in permanenta solutii noi care sa aduca un plus de valoare spatiilor exterioare, prin design si functionalitate. Pavelele Elis Pavaje se pot transforma in jardinière moderne, in banci pentru relaxare, in focare pentru “incingerea” atmosferei in serile racoroase. Elemente de zid sau placile de soclu pot fi folosite in mod ingenios la interioarele constructiilor pentru a obtine un aspect rustic.

Jardiniera Ronda

Montajul jardinierelor este o joaca de copii, folosind kiturile realizate de Elis Pavaje. Jardiniera Ronda este realizata din pavele antichizate si poate fi montata de catre tine pe baza instructiunilor produsului. Creeaza un aspect variat folosind jardinierele din gama Elis Pavaje.

Jardiniera Quadra

O alternativa rectangulara pentru un colt cu flori. Foloseste instructiunile de montaj pentru a realiza chiar tu un produs de ambient exterior. Usor de realizat, usor de intretinut. Detaliile produselor sunt disponibile pe fisele tehnice: https://elis.ro/documentatii-tehnice.

Banca Robusta

Construieste o banca folosind materialele si instructiunile din kitul Banca Robusta. Poate fi un nou loc de relaxare si odihna pentru tine. Pachetul contine pavele din beton vibropresat, cu aspect natural, antichizat, si lemn lacuit, precum si accesoriile de fixare.

Banca Resto

Mobilierul exterior poate fi realizat din elemente originale, dar elegante si practice. De exemplu, banca de gradina ce combina jardinierele din pavele cu suprafata de lemn, rezultand un obiect versatil: estetic si confortabil. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.

Montaj Gard Clasic

Pentru a obtine o delimitare a spatiului, o solutie economica, dar totodata foarte eficienta este gardul realizat din element de gard/ stalp Clasic. Recomandarea noastra este sa apelati la un montator autorizat pentru realizarea lucrarilor din prefabricate de beton, pentru a face un calcul exact de necesar materiale si pentru a obtine garantia unei lucrari trainice. Pentru a va face o idee despre etapele realizarii unui gard, va recomandam sa urmariti filmul:

Montaj bordura

Montajul bordurilor implica o atentie speciala, indiferent de destinatia acestora: delimitari suprafete, margini alei si implica cateva etape ce trebuie respectate cu rigurozitate, pentru o lucrare durabila.

Montaj Gard Antico

Gardul Antico face parte din gama Premium Elis Pavaje. Este realizat din produse antichizate si completeaza perfect o amenajare cu pavele din gama Antico. Montajul presupune multa migala si atentie la detalii, motiv pentru care recomandarea noastra este sa apelati la un montator autorizat. Desigur, si rezultatul este unul deosebit din punct de vedere vizual, atmosfera vintage fiind foarte bine recreata. Urmariti filmul, pentru a vedea etapele realizarii gardului Antico: