Tipuri de aplicații

Tipuri de aplicații

Produsele Elis Pavaje se utilizează în aplicații consacrate, precum lucrări de pavaj sau delimitări de spații, dar lista domeniilor de utilizare poate fi mult extinsă. Căutam în permanență soluții noi care să aducă un plus de valoare spațiilor exterioare, prin design și funcționalitate.

Pavelele Elis Pavaje se pot transforma în jardiniere moderne, în bănci pentru relaxare sau focare pentru “încingerea” atmosferei în serile răcoroase. Elemente antichizate D6 sau plăcile de soclu pot fi folosite în mod ingenios la amenajarea unor bucătării de vară sau a interioarelor cu aspect rustic.


Jardiniera Ronda

Montajul jardinierelor este o joacă de copii, folosind kit-urile realizate de Elis Pavaje. Jardiniera Ronda este realizată din pavele antichizate și poate fi montată de către tine pe baza instrucțiunilor produsului. Creează un aspect variat folosind jardinierele din gama Elis Pavaje.

Jardiniera Quadra

Ușor de realizat și ușor de întreținut, jardiniera Quadra este o alternativă rectangulară pentru un colț cu flori. Folosește instrucțiunile de montaj pentru a realiza chiar tu un produs de ambient exterior. Detaliile produselor sunt disponibile pe fișele tehnice.

Banca Robusta

Construiește o bancă folosind materialele și instrucțiunile din kitul Banca Robusta. Poate fi un nou loc de relaxare și odihnă pentru tine. Pachetul conține pavele din beton vibropresat, cu aspect natural, antichizat și lemn lăcuit, precum și accesoriile de fixare.

Banca Resto

Mobilierul exterior poate fi realizat din elemente originale, dar elegante și practice. De exemplu, banca de gradină Resto, ce combină jardinierele din pavele cu suprafața de lemn, rezultând un obiect versatil: estetic și confortabil. Pachetul conține toate elementele necesare montajului.

Montaj borduri

Montajul bordurilor implică o atenție specială, indiferent de destinația acestora (delimitări suprafețe, margini alei etc.) și implică etape ce trebuie respectate cu rigurozitate, pentru o lucrare durabilă.

Montaj Gard Antico

Gardul Antico face parte din gama Premium Elis Pavaje. Este realizat din produse antichizate și completează perfect o amenajare cu pavele din gama Antico. Montajul presupune multă migală și atenție la detalii, motiv pentru care recomandarea noastră este să apelați la un montator autorizat. Desigur, și rezultatul este unul deosebit din punct de vedere vizual, atmosfera vintage fiind foarte bine recreată.

Gata de amenajare?

Descoperă gama de produse pentru grădină într-o gamă variată de posibilități.

Produse pentru grădină